loader
Foto

Plantele - calea spre sănătate

Revedeți la TVRi, în săptămâna 6-9 iulie, o serie de ediții ”Un doctor pentru dumneavoastră” despre rolul plantelor medicinale, estetica danturii, afecțiunile dermatologice, importanța stărilor interioare în menținerea sănătății.

 

LUNI, 6 iulie 2020, ora 18:30

PLANTELE, CALEA SPRE SĂNĂTATE

Invitat: dr. ADRIANA TATOMIRESCU, medic nutriţionist, competență în apifitoterapie, director Centrul de Terapie Naturală ”Alexandra” din Breaza, Hofigal

În ritmul rapid și aglomerat în care trăiește omenirea, sănătatea începe din farfurie. O alimentație corespunzătoare, bogată în vitamine și minerale, aduce beneficii majore în menținerea unui stil de viață optim pentru evitarea apariției diverselor afecțiuni. Pentru completarea unui aport suficient de elemente esențiale, plantele medicinale vin să ajute organismul. Acestea concentrează în structurile lor toate substanțele principale de echilibrare și tratare a carențelor și dezechilibrelor generatoare de boli.

Moderator: Măriuca Mihăilescu

Redifuzare din 30 septembrie 2019

 

MARȚI, 7 iulie 2020, ora 18:30

OMUL PE CALEA VINDECĂRII

Invitat: dr. TEODOR COLDEA, medic primar medicină sportivă, competență în acupunctură și medicină ayurvedică

”Suntem o părticică din Univers, fiecare dintre noi avem un grăunte din marea energie universală, din Dumnezeu", iar omul este ”o punte între microcosmos și macrocosmos”, afirmă medicul Teodor Coldea, care ne inițiază în tainele mecanismelor biologice și psihologice ce se derulează clipă de clipă sub influența mediului, a gândurilor, a stărilor noastre interioare și a universului în care trăim.

Moderator: Ana Maria Ghiur

Redifuzare din 1 octombrie 2019

 

MIERCURI, 8 iulie 2020, ora 18:30

ESTETICA DANTURII

Invitat: dr. IONUȚ LEAHU, medic stomatolog, specializare în implantologie orală, Clinicile dr. Leahu

Dantura joacă un rol esențial în viața fiecărui individ. Deformarea maxilarelor, determinată genetic sau dobândită, are un impact major asupra mușcăturii dinților. Îmbolnăvirea cavității bucale are efect negativ asupra organismului prin apariția afecțiunilor gingivale și a cariilor, motiv pentru care este bine să acordăm atenție problemelor dentare și, când este cazul, să apelăm la metode moderne de refacere rapidă a danturii.

Moderator: Măriuca Mihăilescu

Redifuzare din 3 octombrie 2019

 

JOI, 9 iulie 2020, ora 18:30

SCHIMBĂRILE DE SEZON ȘI PIELEA

Invitat: dr. DORIN MUNTEANU, medic primar dermatologie – alergologie, DermaVital

Orice schimbare în mediul fiecărui individ poate genera reacții profunde la nivelul diferitelor organe și sisteme, reacții care, în final, conduc spre afecțiuni cronice, greu de tratat. Pielea este organul care răspunde primul la acțiunea mediului și a factorilor poluatori fizici, chimici și biologici. La nivelul ei apar o multitudine de afecțiuni printre care amintim: dermatitele, neurodermitele, eczemele și alergiile.


ORARUL ORGANELOR ȘI SĂNĂTATEA

Invitat: FLORICA MUNTEANU, specialist în medicină integrativă, DermaVital

Fiecare celulă a corpului își desfășoară funcțiile fiziologice și biochimice conform unui ceas biologic determinat genetic. Astfel, toate organele au un program bine stabilit prin care realizează metabolismul și anabolismul, moartea celulară și regenerarea proprie. O ediție în care aflăm cum influențează acest orar sănătatea omului.

 

Moderator: Ana Maria Ghiur

Redifuzare din 3 octombrie 2019

 

***

Producător: Monica Ancuța

Edițiile emisiunii sunt disponibile pe TVR+.

Ne găsiți și pe pagina de Facebook a emisiunii.

***

Partenerii emisiunii:

(w100) Hofigal Hofigal rămâne una dintre cele mai puternice companii de produse naturale, cu capital sută la sută românesc. Fondată de regretatul cercetător Ștefan Manea, Hofigal continuă să lupte, alături de partenerii și colaboratorii săi, pentru semeni, cu aceeași dăruire și respect. Se spune că pe pământ sunt 1000 de boli, dar și 1001 plante care să ajute la tratarea acestora.  Pentru mai multe informaţii, accesaţi siteul: www.hofigal.eu, pagina de Facebook sau adresa de mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie. tel.: 021.334.51.35/021.492.04.42.

Servicii integrate. Vizite puține. Timp câștigat! Clinicile Dentare Dr. Leahu - tratamente stomatologice personalizate pentru adulți și copii, în oricare dintre cele 4 locații din București. Toate dispun de aparatură medicală inovatoare și specialiști pregătiți să rezolve chiar și cele mai complicate probleme dentare. Sănătatea ta orală este în cele mai pricepute mâini! Ne găseşti pe www.cliniciledrleahu.ro şi la numărul de telefon 0374. 475. 555.

(w100) Dermavital Pentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook. Număr de contact: 021.322.40.04.

(w100) FlorariaTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dumneavoastră transmise la adresa: office@trias.ro sau pe https://www.florariatrias.ro/. Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/florariatrias.ro . Telefon: (+4) 0751.136.412.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

„Înapoi la argument”: Dialogurile lui H.R. Patapievici cu Andrei Pleșu și Radu Paraschivescu (2007), redifuzate la TVR Cultural

Între 15 și 19 aprilie, TVR Cultural redifuzează dialogurile lui Horia Roman Patapievici cu Adrian Papahagi, Teodor Baconschi, Dan Burlac, Radu ...