loader
Foto

Galerie foto

"Toți împreună", duminică la TVR Craiova | VIDEO

Povestea unei inimoasei familii de italieni a fost difuzată la "Oltenia Multietnică", duminică, 17 martie, ora 19.30.

 

Un număr impresionant de familii italiene alungate de criza agrară din Italia au venit ca muncitori agricoli pe terenurile din Dolj. Pe moșia latifundiarului Pera Opran de la Ișalnița a muncit și familia de italieni Marieta și Luigi Sgubin.

(w882)Pe urmele acestora a mers strănepotul, Cristian Sgubin, care nu vrea ca originile sale să se piardă în negura vremurilor.

.
Oltenia a fost din toate timpurile o regiune istorică caracterizată de o diversitate culturală, lingvistică și religioasă. Iar când vine vorba de diversitate, UMF Craiova este locul perfect unde tinerii de toate naționalitățile și religiile se simt ca la ei acasă. Povestea celor cinci studenți care conviețuiesc la Craiova a fost prezentată la rubrica "Diversitate în Educație".
.
(w882)Iar la "O carte…o minoritate" am vorbit despre Victor Eftimiu, poet, prozator, dramaturg, macedoromân, născut în Albania dar care a studiat în limba greacă.

(w882)

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

publicat: Marţi, 30 Aprilie 2024

În Săptămâna Patimilor, la „Investiţi în România!”, am ales o temă deosebită: turismul religios, pelerinaj pentru suflet. Emisiunea se difuzează ...

Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.