loader
Foto

"NutriInfo" - o nouă emisiune la TVR Tg. Mureș | VIDEO

Simona Toncean vă propune "NutriInfo", o nouă emisiune dedicată alimentației și stilului sănătos de viață. Vineri, ora 18:20, la TVR Tg. Mureș; sâmbătă, ora 16:00, la TVR3.

 

Simona Toncean, jurnalist TVR Târgu Mureș și specialist în Nutriție Integrativă, ne propune o abordare holistică asupra nutriției, punând accent pe informații științifice actuale și sfaturi practice.
.

Iată o parte dintre subiectele abordate:
.
- teorii ale îmbătrânirii și nepotrivirea evolutivă;
- sfaturi utile despre cum dezvoltăm și menținem obiceiuri sănătoase, esențiale pentru prevenirea bolilor;
- beneficiile cycling-ului;
- modelul "Farfuriei sănătoase și echilibrate".
.

Prima ediție a emisiunii pune în discuție factori de risc precum lipsa activității fizice și expunerea aproape constantă la ecrane, care contribuie la apariția multor boli, precum obezitatea, diabetul de tip 2, afecțiuni cardiovasculare sau steatoză hepatică.

.
(w882)

FILM.TVR.RO

Logo

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: Duminică, 16 Iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: Sâmbătă, 15 Iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

Dacă doriţi să revedeţi... Conf. Univ. Dr. Radu Ţincu vine la

Invitatul Danielei Zeca Buzura la "Mic Dejun cu un Campion", în ediţia de sâmbătă, 15 iunie 2024, de la ora 10:00, la TVR2, este conf. univ. dr. ...