loader
Foto

Galerie foto

Noua grilă TVR 1: filme şi seriale, teatru şi emisiuni pentru toţi telespectatorii

TVR 1 lansează o grilă bogată de programe, cu zone de interes pentru publicul de toate vârstele, din întreaga ţară. Începând cu 15 aprilie, vom regăsi în grila postului TVR 1 seri de teatru şi film, dar și emisiuni pentru toate tipurile de public.

 

TVR 1, cel mai important post al televiziunii publice, redevine generalist şi aduce telespectatorilor săi, din 15 aprilie, programe cât mai variate, pentru toate gusturile: filme şi seriale, teatru, divertisment, sport, dar şi ştiri, emisiuni de actualitate, reportaje şi documentare.

Emisiunea care ne deschide dimineaţa – Matinalul TVR 1, transmis de luni până vineri, începe cu o oră mai devreme, de la 06.00 şi devine un program de tip infotainment. Dacă până acum, dimineaţa la TVR 1, telespectatorii urmăreau în principal ştiri, noul Matinal TVR 1 le oferă, în cele trei tronsoane orare - 6-7, 7-8 şi 8-9 – pachetul de informaţii utile pentru a începe ziua în formă. La Matinalul TVR 1, telespectatorii vor găsi informaţii despre starea vremii şi trafic, despre cum ne pot influenţa viaţa evenimentele din ziua ce tocmai începe, poveşti de viaţă din toată ţara, dar şi curs valutar, revista presei, informaţii din IT, travel sau horoscop. Şi tot în Matinal - un grupaj de ştiri, inclusiv din sport, în fiecare oră.

De la ora 11.00, TVR 1 lansează un nou format, o emisiune magazin, în care Emma Zeicescu vine cu informaţii, poveşti, noutăţi şi lucruri utile, Ca-n viaţă. Timp de o oră, de luni până vineri, în noua emisiune Ca-n viaţă, Emma Zeicescu (alături de invitaţii ei) ne va prezenta idei pentru o viaţă plină de energie, informaţii la zi care ne privesc pe toţi, campanii care contează şi ne va prilejui întâlni cu vedetele care ne aduc bucurie.

(w500)

Ca-n viaţă, cu Emma Zeicescu, din 15 aprilie, ora 11.00, la TVR 1!

După-amiaza, la TVR 1, o vom putea petrece în compania eroilor noului serial canadian de aventuri, Aripile Nordului (Arctic Air, 2012-2014)- doi piloţi experimentaţi, tată şi fiică, ce intervin în caz de urgenţe medicale, furtuni devastatoare sau accidente aviatice (luni-vineri, ora 17.00).

(w882)

Noul serial - Aripile Nordului - începe în 15 aprilie, la TVR 1.

Din 15 aprilie, principala emisiune de ştiri a postului TVR 1 îşi măreşte durata, la o oră şi jumătate. De la ora 20.00, de luni până duminică, Telejurnalul va include o selecţie a informaţilor esenţiale ale zilei, rubricile meteo, sport, precum şi Tema zilei, o discuţie în care moderatorul şi invitaţii săi dezbat consecinţele celui mai important subiect al zilei. Celelalte emisiuni informative în care telespectatorii pot afla ştirile momentului rămân Telejurnal 14.00 şi Telejurnal 24.00. Iar dezbaterile România 9, transmise în direct de luni până joi, de la ora 19.00, ne vor ţine conectaţi la zona politică.

(w882)

Altamira (2016), cu Antonio Banderas

În timpul săptămânii, ne vom putea petrece serile vizionând la TVR 1: luni - piese de teatru, cu mari actori ai scenei româneşti; marţi – film istoric, poveşti despre personalităţi şi evenimente istorice care au marcat lumea, ecranizări ale unor celebre romane inspirate din istorie; miercuri – filme de acţiune, intrigi poliţiste sau thrillere pline de suspans, iar vineri – filme cu mari actori: Meryl Streep, Liam Neeson, Mark Walhberg, Christian Bale, Amy Adams, Antonio Banderas sau Rupert Everett etc.

(w882)

Meryl Streep şi Liam Neeson, în Înainte şi după/Before and After (1996)

(w882)

Nicolas Cage, în Legenda cruciaţilor/Outcast, 2014

Publicul activ va putea găsi la TVR 1 informaţii din zone diverse de interes - economice, externe, culturale, viaţă urbană, zona creativă - de luni până vineri, în intervalul 23.30-24.00. Astfel, în acest tronson, vor putea fi vizionate sezoane noi ale emisiunilor Banii tăi (luni), Lumea azi (marţi), Cooltura (miercuri), Fan/Fun Urban (joi), #creativ (vineri). Sâmbăta, la 23.00, va fi difuzată emisiunea Profesioniştii, realizată de Eugenia Vodă.

(w882)

Cătălin Ştefănescu ne aduce ediţii în premieră Garantat 100% din 21 aprilie.

Iar duminica, de la 23.00, Cătălin Ştefănescu ne invită, în noul sezon Garantat 100% (care începe din 21 aprilie), la întâlniri memorabile cu personalităţi cu poveşti de viaţă extraordinare şi contribuţii excepţionale la valorile comunităţilor în care trăiesc.

(w882)

Documentarele, anchetele şi reportajele se regăsesc de asemenea în grila TVR 1. Joi seara, de la 21.30, vedem noi reportaje şi documentare în magazinul de publicistică TV realizat de cei mai experimentaţi jurnalişti ai TVR, Dosar România, iar de la 22.30, emisiunea Anchetele comisarului Antonescu. Sâmbăta, de la 21.00, TVR 1 va programa documentare internaţionale.

În weekend, la TVR 1

Dacă în prima parte a zilei de sâmbătă TVR 1 ne conectează la ritmul oraşului, duminica este rezervată emisiunilor brand ale postului: Universul credinţei, Viaţa satului, În grădina Danei, Tezaur folcloric.

TVR 1 va mai pregăti în această primăvară formate noi de entertainment din zona de comedie, pe lângă spectacolele de folclor realizate de Iuliana Tudor, cu care telespectatorii s-au obişnuit deja duminica, la ora 21.00. Şi tot la TVR 1, cu sezoane noi revin Levintza prezintă (sâmbăta, ora 11.00), Constructorii de visuri (sâmbăta, ora 11.30), Adevăruri despre trecut (sâmbăta, ora 12.30), Faţa nevăzută a lumii (sâmbăta, ora 13.00), Ora Regelui (sâmbăta, ora 14.30), Exclusiv în România (sâmbăta, ora 16.30) sau Politică şi delicateţuri (duminica, ora 15.30, premierele încep duminică, 7 aprilie).

(w882)

credit foto: sportclasic.ro

În după-amiezele de weekend, la TVR 1 avem handbal de calitate. TVR 1 continuă să transmită cele mai importante partide din ligile naţionale, Liga Florilor şi Liga Zimbrilor.

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...