loader
Imagine

Galerie foto

REGULAMENT SHOW TV ”MONDIAL ÎN FAMILIE”

SECȚIUNEA 1. DISPOZIŢII GENERALE

Prezentul Regulament stabileşte modalitatea de desfăşurare a programului tv de tip quiz show  cu titlul ”MONDIAL ÎN FAMILIE”, denumit în continuare show-ul TV, având ca producător tv Societatea Română de Televiziune (SRTv), cu sediul în Calea Dorobanților nr.191, sector 1, București.

Show TV se adresează tuturor românilor din ţară sau din afara graniţelor ţării,
care au cunoştinţe în domeniul fotbalului şi au vârsta peste 18 ani.

Nu pot participa la Show-ul TV angajaţii şi/sau colaboratorii  SRTv, ai coproducătorului programului tv şi/sau ai sponsorilor/finanţatorilor/partenerilor producătorului tv/organizatorului implicaţi în susţinerea realizării emisiunii.

Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toți  PARTICIPANȚII.

Prin participarea la show-ul tv,  fiecare PARTICIPANT:

a)      își dă acordul explicit să furnizeze/să transmită date cum ar fi, dar fără a se limita la: nume/prenume, vârstă, ocupaţia, număr de telefon, adresa e-mail, adresa/localitatea de domiciliu, adresa de corespondență etc., în scopul derulării show-ului ”MONDIAL ÎN FAMILIE”, potrivit prezentului Regulament;

b)      îi dă acordul producătorului tv (SRTv), în mod expres şi neechivoc, să colecteze şi să prelucreze, inclusiv pentru marketing și publicitate, informaţiile și datele personale, oferite pentru participarea la show, pe toată durata desfășurării acestuia;

c)      își exprimă acordul explicit pentru folosirea de către SRTv a imaginii/conturilor online și a numelui său, pe toate canalele tv şi în mediul online, în scopuri de publicitate, de promovare sau de marketing, inclusive pe toate canalele deţinute de SRTv, în perioada derulării show-ului tv.

Participarea la show se face prin înscriere pe adresa de email mondialinfamilie@tvr.ro urmată de o selecție realizată de producătorul  tv / organizator.

Prin transmiterea mail-ului pentru înscrierea, PARTICIPANȚII declară expres că au citit, au înţeles şi sunt de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

SECȚIUNEA 2.  MODUL DE DESFĂŞURARE A SHOW-ULUI TV

Show TV “MONDIAL ÎN FAMILIE” simulează toate cele 64 de meciuri ale unui Campionat Mondial prin 64 de meciuri constând fiecare în 2 reprize de întrebări de cultură generală din domeniul Fotbal.

Fiecare meci are loc între două echipe, fiecare echipă fiind formată dintr-un cuplu de 2 persoane, care vor reprezenta, pe parcursul întregului show o singură națională dintre cele calificate la Campionatul Mondial.

Runda (repriza) 1:

În prima rundă, fiecare echipă își va delega un reprezentant care va răspunde la întrebări în numele echipei. Concurenții vor primi cîte 3 indicii pentru fiecare din cele 5 întrebări ale rundei. Dacă dau răspunsul corect după primul indiciu, primesc 3 puncte. Dacă răspund corect după primele 2 indicii, primesc 2 puncte iar dacă răspund corect după toate cele 3 indicii, primesc un punct.

Concurenții se înscriu la răspuns prin apăsarea unui buton.

Primul care apasă pe buton are dreptul să dea o singură variantă de răspuns pentru fiecare indiciu. După ce a apăsat butonul, concurentul trebuie să răspundă în max. 5 secunde, iar dacă răspunde greșit sau întîrzie mai mult de 5 secunde, nu va mai avea voie să răspundă la următorul indiciu, chiar dacă știe răspunsul corect.

După ce a fost citit și al treilea indiciu, iar concurentul care a apăsat butonul a dat răspunsul greșit, adversarul său are dreptul să răspundă și să ia punctul dacă răspunde corect.

La finalul rundei (la pauză), echipa care a cîștigat mai multe puncte, indiferent de diferență, va avea 1-0 pe tabelă. În cazul în care ambele echipe au acumulat același număr de puncte, scorul la pauză va fi 0-0.

Runda (repriza) 2:

În această rundă, concurenților li se vor pune 10 întrebări. La primele 5 vor răspunde bărbații din fiecare echipă, la următoarele 5 vor răspunde femeile din fiecare echipă.

Concurenții trebuie să răspundă dacă afirmația făcută de prezentatori este adevărată sau falsă. Dacă e falsă, trebuie să ridice un steag similar steagurilor folosite de arbitrii asistenți din fotbal. Dacă vor considera că afirmația e adevărată, trebuie să ridice mîna. Au 10 secunde timp de gîndire.

Cei doi concurenți nu au contact vizual nici cu partenerul, nici cu adversarii, deci vor lua decizia independent unul de altul.

După ce ambele echipe au răspuns, prezentatorii vor dezvălui care e răspunsul corect. Concurentul care a dat răspunsul corect va lua un punct. Dacă ambii concurenți au dat răspunsul corect sau incorect, punctul va fi decis prin executarea unui penalty la poarta din studio. Concurentul care a ridicat primul mîna sau steagul e cel care trebuie să execute.

Dacă înscrie, ia punctul, dacă ratează, punctul nu se dă.

Ordinea de intrare în joc este:

Mai întîi răspund bărbații la cele 5  întrebări

Apoi răspund femeile la cele 5 întrebări ale lor

Apoi se execută penalty-urile bărbaților (dacă sînt)

Ultima dată se execută penalty-urile femeilor (dacă e cazul)

La final, pe tabelă se înscrie diferența de puncte, care poate fi min 1-0 și maximum 5-0, care se adaugă scorului existent la pauză. În caz de egalitate de puncte, pe tabelă fiecare echipă înscrie cîte un gol.

Astfel, o echipă care e condusă la pauză cu 1-0, poate întoarce scorul sau poate egala, în funcție de performanța din runda a doua.

Rezultate:

Meciurile din faza grupelor se pot încheia și la egalitate, meciurile din fazele eliminatorii vor avea încă o sesiune de 5 penalty-uri la final, în caz că se termină nedecis. Meciurile din fazele eliminatorii vor avea o durată mai mare și vor avea un număr mai mare de întrebări, însă restul regulilor rămân identice.

În grupe, fiecare echipă va juca cu celelalte 3 echipe, exact ca la orice Campionat Mondial, iar punctele și golaverajul se vor aduna exact ca în viața reală, 3 puncte pentru victorie, 1 punct pentru egal. Calificarea în etapele eliminatorii se va face exact pe criteriile de la Campionatul Mondial (CM).

Primele 2 clasate din fiecare grupă vor fi împerecheate exact ca la Campionatul Mondial pentru a juca fazele eliminatorii: șaisprezecimi, apoi sferturi, semifinale şi finale (mică și mare), exact ca la CM.

Echipa care va cîștiga finala va fi declarată campioană mondială, iar câștigătorii vor primii premiile din partea producătorului/organizatorului sau a sponsorilor programului tv.

Producătorul/Organizatorul sau a sponsorii programului tv pot acorda premii-surpriză echipelor care reusesc performanțe speciale.

 

SECȚIUNEA 3. DISPOZIȚII FINALE

Pe tot parcursul filmarilor:

a)       concurentii care nu joacă vor sta în tribune pe post de spectatori, reprezentând naționala pentru care joacă;

b)      deciziile Producătorului tv/Organizatorului sau ale reprezentantilor săi la filmare (prezentatori, arbitri) sunt definitive și nediscutabile.

 

REGULAMENTUL intră în vigoare de la data publicării sale pe site-ul/conturile oficiale ale SRTv.

În conformitate cu Regulamentul EU nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), producătorul tv/organizatorul are obligația de a administra datele personale ale PARTICIPANȚILOR în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate în prezentul REGULAMENT.

SRTv în calitate de producător își rezervă dreptul de a aduce modificări prezentului Regulament dacă necesitățile de producție o vor cere și de a le aduce la cunoștința participanților înainte de începerea filmărilor.

Mondial în familie

 

#TVR