loader

 

Bine ai venit!

Pentru a te înscrie la quiz-show-ul “MONDIAL ÎN FAMILIE“ te rugăm să completezi formularul de înscriere și apoi sa ne trimiti un clip video cu tine și cu partenera/partenerul cu care vrei să participi în show, în care să ne spui ceva despre jucătorul tău favorit sau echipa ta favorită.

Vei fi contactat de către un reprezentant al Organizatorului pentru continuarea procesului de Preselecție.

 

 

Despre concurs

“MONDIAL ÎN FAMILIE“ este primul quiz show din lume care simulează un întreg Campionat Mondial de Fotbal. Având exact 32 de echipe, această emisiune-concurs permite suporterilor să-și testeze cunoștințele despre istoria fotbalului și oferă ocazia unică de a deveni, chiar și simbolic, Campion Mondial.

 

În fiecare dintre cele 64 de meciuri, 2 echipe formate fiecare din cîte un cuplu, luptă pe parcursul a două runde diferite de întrebări pentru a se apropia de cîștigarea titlului de Campion Mondial, care îi va duce în Qatar, ca suporteri la Campionatul Mondial de fotbal 2022.

 

Fiecare dintre cele 32 de echipe participante va reprezenta una din cele 32 de naționale calificate la Campionatul Mondial din acest an, iar întregul show va funcționa ca o avanpremieră a primului Campionat de Fotbal de iarnă din istorie.

 

Prezența în show va fi remunerată pentru toți concurenții, iar cîștigătorii vor cîștiga premii consistente. Cuplul care va cîștiga acest concurs va merge în Qatar, la Turneul Final, o experiență unică în viață.

Mondialinfamilie