loader
Foto

Moldova şi Banatul, într-un duel inedit la „O dată-n viaţă”

Matilda Pascal Cojocăriţa şi Nicoleta Voica se întrec în ediţia din 27 noiembrie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor, difuzată la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.

 

Partea a II-a este disponibilă online pe TVR+.

Prima parte este disponibilă online pe TVR+.

În ultima vineri a acestei toamne, Iuliana Tudor ne aşteaptă, ca de obicei, în faţa micilor ecrane, la o nouă întâlnire cu artişti de folclor care sunt puşi în situaţii inedite, poate irepetabile, trecând prin probe care îi solicită într-un mod cu totul diferit decât cel cu care s-au obişnuit. O dată-n viaţă poate fi urmărită pe 27 noiembrie, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

În ediţia din această săptămână, telespectatorii TVR 1 vor vedea cum se descurcă în faţa provocărilor O dată-n viaţă alte două foarte apreciate voci ale muzicii populare româneşti, o moldoveancă focoasă şi o bănăţeancă mândră de originile sale: Matilda Pascal Cojocăriţa şi Nicoleta Voica. Cele două artiste beneficiază şi în această ediţie de suportul unor echipe de profesionişti: Orchestra Dor Românesc face echipă cu Matilda Pascal Cojocăriţa, iar Nicoletei Voica i se alătură Ansamblul Timişul. Invitaţii speciali în „duelul” artistic al emisiunii sunt Adriana Trandafir, Cristina Stamate şi Ovidiu Komornyik, asigurându-ne că buna dispoziţie va fi din nou la ea acasă în platoul O dată-n viaţă.

Matilda Pascal Cojocăriţa nu este la prima încercare de a interpreta un alt gen decât cel care a consacrat-o. Iat-o într-o ediţie anterioară  a emisiunii O dată-n viaţă, interpretând celebrul şlagăr „Ploaia şi noi” al Doinei Badea.

Nici Nicoleta Voica nu e străină de platoul emisiunii de la TVR 1. De Crăciun, ea a interpretat piesa „Ană, chică galbenă”, alături de Andra.

În noul sezon, show-ul O dată-n viaţă este construit în jurul a două vedete din folclorul românesc. Cei doi concurenţi se lansează într-o competiţie artistică, trăind, poate o dată-n viaţă, experienţe inedite: cântă alte genuri muzicale, din repertoriul românesc sau internaţional, dansează vals, tango sau rock‘n roll, susţin duete în premieră cu artişti din alte zone muzicale, joacă scenete, gătesc reţete tradiţionale din zona natală, prezintă texte satirice la adresa celuilalt invitat, piese din alte zone etnofolclorice etc. Fiecare vedetă vine în emisiune alături de un ansamblu profesionist reprezentativ şi de orchestra acestuia. Componenta socială se păstrează şi în acest sezon, astfel că cei doi invitaţi pledează pentru un caz social propus de ei sau de echipa O dată-n viaţă. Floarea şi Gheorghe, cunoscuţii actori Maria Buză şi Marius Rizea, sunt în continuare responsabili cu zâmbetele – şi, de ce nu, hohotele de râs – ale telespectatorilor şi publicului din studio, în fiecare ediţie.

O dată-n viaţă este unul dintre cele mai îndrăgite programe ale TVR, gândit de regretatul Titus Munteanu. Emisiunea poate fi urmărită vineri seară, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” este Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...