loader
Foto

Galerie foto

Mihai Rădulescu, de la politică la folclor

Jurnalistul Ştirilor TVR a participat la emisiunea  O dată-n viaţă de joi, 28 noiembrie, alături de Giulia Anghelescu şi Simona Nae.

 

UPDATE: Emisiunea O dată-n viaţă este disponibilă online pe TVR+

Dacă la întâlnirea cu preşedintele Traian Băsescu de miercuri seară Mihai Rădulescu s-a dovedit a fi, ca de obicei, un jurnalist calm şi echilibrat, joi a urmat o nouă încercare pentru jurnalistul Ştirilor TVR, pentru care, cu siguranţă, a avut mai multe emoţii: de la ora 21.00, moderatorul talk-show-ului La vârf de la TVR 1 a fost invitatul Iulianei Tudor la O dată-n viaţă.

La celelalte două pupitre din studioul emisiunii de la TVR 1, difuzată şi online, pe TVR+, se vor afla Giulia Anghelescu şi Simona Nae, două artiste care îşi vor scoate la bătaie toţi aşii din mânecă pentru a face faţă cu brio concurenţei.

Susţinătorii celor trei invitaţi sunt Mariana Ionescu Căpitănescu – cea care va face echipă cu Simona Nae, Daniela Condurache – ajutorul de joi seară al Giuliei, respectiv Maria Butaciu – sprijin de nădejde pentru Mihai Rădulescu. Dacă acompaniamentul aparţine, ca de obicei, aceloraşi „Lăutari” din Chişinău, conduşi de maestrul Nicolae Botgros, dansurile pentru această ediţie poartă semnătura ansamblului „Burnasul” din Alexandria, dar şi a trupei de balet condusă de Ioana Macarie.

O dată-n viaţă, unul dintre cele mai populare show-uri din România poate fi văzut, din această toamnă, joia, la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+. În privinţa conţinutului, formatul păstrează reţeta originală, dar aduce şi câteva rubrici noi. În acest sezon, trei tineri debutanţi au şansa – poate unică – de a cânta în duet cu vedetele populare pe care le admiră. Nu lipsesc nici momentele de umor cu Floarea şi Gheorghe, invitaţii care au ceva de spus în domeniile lor de activitate şi multe momente speciale, marca O dată-n viaţă.

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Prim-Plan Obiectiv”: Antreprenoriatul cultural | VIDEO

Miercuri, 15 mai, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, am discutat despre antreprenoriatul cultural cu conf.univ. dr. Silvia Puiu.

Invitație la spectacolul de teatru de la TVR - „Ciuta

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 19 mai, la ora 20.00 pe TVR3 și la ora 23.10 pe TVR Internațional, spectacolul cu piesa ...

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".