loader
Foto

Galerie foto

„Legea lui Doyle” – un nou serial la TVR MOLDOVA

De la ora 22:00 de luni până joi, TVR MOLDOVA vă propune un nou serial: poliţist, canadian şi premiat, intitulat „Legea lui Doyle”.

 

Serialul poliţist de acţiune este bine asezonat cu scene şi replici pline de umor. În St. John, Jake Doyle şi tatăl său, Malachy, sunt detectivi particulari.

Episoadele au fost filmate pe Insula Terra Nova, în provincia canadiană Newfoundland.

Serialul a fost realizat şi difuzat în Canada din 2010 până în 2014.

Regia este semnată de Mike Clattenburg, Steve DiMarco, Larry A. McLean şi Robert Lieberman. Creatorii serialului sunt Perry Chafe, Allan Hawco, Malcolm MacRury. Allan Hawco interpretează şi unul dintre rolurile principale. Actorul este originar din Newfoundland.

(w882) Legea lui

Serialul îi mai are în distribuţie are pe Sean McGinley, Krystin Pellerin, Lynda Boyd, Mark O'Brien şi Marthe Bernard.

Allan Hawco este unul dintre cei mai cunoscuţi şi talentaţi actori ai generaţiei sale. A mai jucat în producţiile de televiziune "ZOS: Zone of Separation", "H2O" , "Trojan Horse" şi "Above and Beyond".

Dintre filmele pentru marele ecran în care a jucat, vă amintim "Love and Savagery" şi "Closing the Ring" unde a evoluat împreună cu Shirley MacLaine şi Christopher Plummer.

Allan Hawco este prieten cu actorul Russell Crowe, care a fost guest star într-unul dintre episoadele serialului.

Serialul „Legea lui Doyle” a fost distins cu premiul Gemini în 2013. Premiile Gemini sunt echivalentul canadian al premiilor Emmy din SUA şi se acordă din 1986 pentru producţiile de televiziune.

(w882) Legea lui

Foto: IMDb

FILM.TVR.RO

Logo

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...