loader
Foto

La mulţi ani, Iuliana Tudor!

Cea mai „populară” vedetă a Televiziunii Române și-a aniversat ziua de naştere pe 16 iunie. Producţii ce o au ca protagonistă pe Iuliana Tudor au putut fi urmărite duminică seară la TVR 1 şi TVR Folclor.

 

Săptămână de săptămână, a sărbătorit la TVR 1 nume mari ale folclorului românesc, dedicându-le emisiuni speciale, prin care le-a onorat cariera şi viaţa. Duminică, pe 16 iunie, a fost ea însăşi aniversată. Pentru ziua ei, însă, Iuliana Tudor nu și-a dorit o... petrecere cu cântec, ci doar sănătate pentru ea şi cei dragi, momente de linişte şi conectare cu familia ei.

„Am încheiat cu bine şi cu bucurie primul sezon Petrecere… cu cântec! Am fost încântaţi că a fost un produs bine primit şi chiar aşteptat, prin care am sărbătorit la TVR mari artişti, într-o formulă relaxată. Acum, gândul nostru se îndreaptă deja spre toamnă, pregătim preselecţiile pentru un nou sezon „Vedeta populară”, pe care ne dorim să-l aducem telespectatorilor.

De ziua mea, îmi doresc doar atât: să fim sănătoşi, să fim un pic mai buni unii cu alţii, mai îngăduitori şi să ne respectăm mai mult alegerile unii altora”, declară Iuliana Tudor.

Duminică seară, ne-am bucurat de o nouă întâlnire cu vedeta TVR: de la 21.00, am urmărit la TVR 1 ultima ediţie a sezonului 1 al emisiunii „Petrecere... cu cântec!”, ce a omagiat cei 60 de ani de carieră aniversaţi de Angela Buciu. Și tot duminică, am regăsit-o pe Iuliana Tudor la TVR Folclor, prezentând un spectacol grandios al Junilor Sibiului.

Până la toamnă, când ne revedem cu Iuliana Tudor în studioul 3 al Televiziunii Române, serile de duminică rămân la TVR 1 dedicate folclorului de calitate. Iuliana Tudor promite să aducă telespectatorilor cele mai frumoase evenimente de muzică populară ale verii.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Andra Soceanu: „Am plâns de bucurie împreună cu tatăl meu! Am simțit că aparțin unei țări care a câștigat”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...

Vacanță pentru elevi, muncă pentru constructori | VIDEO

Unul dintre cele mai importante programe de investiții în şcolile ieşene se derulează în această vară. 14 unităţi de învăţământ sunt sub schele ...

Drama românească „Epava”, în 18 iulie, la TVR Cultural. Regizorul Cornel Gheorghiță: Am trăit schimbarea din 1989 și mi s-a părut că am trecut dintr-o lume în alta

Între 15 și 21 iulie, telespectatorii TVR Cultural sunt invitați să urmărească dramele „Spirala” (2021), „Epava” (2019) și „Monștri.” (2019) și ...