loader
Foto

Galerie foto

Iuliana Tudor ne-a invitat „Sus la munte, la Muscel”

Nouă toamne numără anul acesta Festivalul de folclor de la Câmpulung Muscel. Cele mai frumoase momente ale ediţiei 2022 s-au putut vedea pe 16 octombrie, de la 21.00, la TVR 1.

 

O parte din aceste momente au fost transmise pe 9 octombrie.

Aflat la cea de-a noua ediţie, Festivalul Naţional - Concurs de muzică populară „Sus la munte, la Muscel” a încântat şi anul acesta publicul de pe meleaguri muscelene. Pe 9, respectiv 16 octombrie, Iuliana Tudor invită în scenă tinerii laureaţi ai ediţiei din acest an a festivalului, dar şi vedete în recital, aducându-ne pe micul ecran bucuria cântecului românesc.

(w882)

Pe 9 octombrie, ne-am întâlnit cu o parte dintre tinerii laureaţi ai ediţiei din acest an, câştigatori ai celor trei mențiuni şi ne bucurăm de recitalurile unor artişti din zona Muscelului: Bogdan Oncioiu, Cătălin Iancu, Zina Ghițulescu. În aceeaşi seară am urmărit momentul oferit publicului de Grupul vocal Doruri Muscelene şi Grigore Leșe - președintele juriului din acest an.

(w882) Grigore Le

(w882)

Pe 16 octombrie, îi vom cunoaşte şi asculta pe câştigătorii celor mai valoroase premii acordate în Gala Laureaţilor – Premiile I, II, III, Premiul „Marioara Murărescu”, precum şi Trofeul Festivalului „Sus la munte, la Muscel” 2022. De asemenea, ne vor încânta recitalurile susţinute în seara a doua a festivalului de Niculina Stoican, Mădălina Lupu, de trei dintre finalistele emisiunii „Vedeta populară” – Cristina Drăgan, Ioana Şandru şi Maria Chivu –, respectiv Nicolae Furdui Iancu şi Grupul Crai Nou.

(w882) Nicolae Fu

(w882)

Festivalul Naţional - Concurs de muzică populară „Sus la munte, la Muscel“, ajuns la ediţia a IX-a, este un eveniment cultural de tradiţie pentru Câmpulung. Festivalul a fost înfiinţat în anul 2014, de Ion Liviu Iana, Directorul Casei de Cultură Tudor Muşatescu din Câmpulung, din dorinţa de a menţine vii valorile tradiţionale ale acestei zone şi de a promova tinere talente ale folclorului din toate regiunile ţării. Organizatorii evenimentului sunt Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpulung Muscel, Casa de cultură Tudor Muşatescu, în coproducţie cu Televiziunea Română.

Prezintă Iuliana Tudor

(w882) public

Foto: FaceBook

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...