loader
Foto

Islanda: Gunna Dís Emilsdóttir a fost confirmată în calitate de nou comentator Eurovision pentru RÚV | VIDEO

Gunna Dís a fost anunţată ca următorul comentator Eurovision pentru RÚV după ce Gísli Marteinn a renunțat.

 

Gunna Dís are mai mulți ani de experiență atât în televiziune, cât și în radio, în calitate de producător.

Gunna Dís a declarat: “Am urmărit Eurovision de la o vârstă fragedă și sunt fascinată de diversitatea culturală pe care o arată competiția. Îmi dau seama că preiau această responsabilitate în circumstanțe dificile. Au existat opinii diferite despre competiția din acest an, iar toate aceste opinii sunt pe deplin justificate. Sunt pe drum spre Malmö în numele RÚV și voi face tot posibilul să descriu ceea ce se va întâmpla pe scena mare în luna mai”.

Islanda va fi reprezentată la Eurovision 2024 de Hera Björk și piesa ei “Scared of Heights”.

Cine este Hera Björk?

Hera Björk s-a născut pe 29 martie 1972 în Reykjavik, Islanda. Hera și-a început cariera muzicală în 1986 și de atunci a lansat patru albume, o coloană sonoră și numeroase single-uri.

Hera nu este străină de Concursul Muzical Eurovision, ea reprezentând Islanda la concursul din 2010 cu piesa “Je ne sais quoi”. A ocupat locul 19 cu 41 de puncte. De asemenea, a fost vocalist de sprijin pentru Islanda la concursul din 2008, 2009 și 2015, și a ocupat locul 2 în selecția daneză din 2009.

***

Sursa: eurovoix.com
Foto credit: RÚV – Ragnar Visage

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

De sărbători, Dăruiește Românie!

De sărbători, Dăruiește Românie!

publicat: Marţi, 30 Aprilie 2024

Carmen Târnoveanu vă așteaptă alături de invitați speciali, în edițiile de sărbătoare ale emisiunii ”Dăruiește Românie!”, miercuri, 1 mai, de ...