loader
Foto

Invitaţie la Teatru în TVR

Sâmbătă, 17 iunie, ora 11.00, „Domnul GOE și ai lui” vin la TVR într-un spectacol cu participarea marii actriţe Stela Popescu. Alte două reprezentaţii, pentru copii şi adulţi, sunt programate duminică.

 

Stagiunea de vară a proiectului „Teatru în TVR” continuă cu trei reprezentaţii programate pentru acest sfârşit de săptămână – pe 17 şi 18 iunie. Spectatorii mici şi mari sunt aşteptaţi la Televiziunea Română, la întâlnirea cu artiştii Teatrului „Stela Popescu” şi cu cei ai Teatrului la Cinema. Sâmbătă, pe scenă, în mijlocul copiilor, va fi marea actriţă Stela Popescu.

Programul detaliat al spectacolelor:

-         Sâmbătă, 17 iunie, începând cu ora 11.00 – Teatrul „Stela Popescu” – „Domnul GOE și ai lui” un musical de Roman Vlad, cu participarea extraordinară a actriţei Stela Popescu. Este un spectacol dedicat copiilor, dar și adulților.

-         Duminică, 18 iunie, ora 11.00 – „Cei trei purceluși”, spectacol interactiv pentru copii pus în scenă de Teatru la Cinema

 

Accesul la aceste spectacole se face prin achiziţionarea de bilete.

 

Pentru spectacolul „Domnul GOE și ai lui” biletele pot fi achiziționate și on-line de pe site-ul www.startickets.ro. Preț bilete: 25 lei/bilet pentru adulți, 20 lei/bilet pentru copii.

Pentru spectacolul „Cei trei purceluși” biletele pot fi rezervate la numărul de telefon 0310051620 sau pot fi achiziţionate de pe site-ul www.teatrulacinema.ro. Preț bilete: 19 lei/bilet și pentru adulți și pentru copii.

Pentru reprezentația „Și caii se-mpușcă, nu-i așa?” se pot face rezervări la telefonul 0733 060 033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro, dar și pe paginile de facebook Și caii se împușcă, nu-i așa? sau pe pagina de facebook a Teatrului Arte dell’Anima. Preț unic pentru bilete: 25 lei/bilet.

 

Biletele pot fi achiziţionate şi în zilele desfăşurării spectacolelor, cu o oră înaintea începerii reprezentaţiilor, de la casa mobilă amenajată la intrarea TVR din Calea Dorobanţilor nr. 191 (lângă Troiţă).

 

Important:

Accesul se va face exclusiv prin zonele stabilite şi marcate de organizatori.

Rugăm spectatorii să respecte, pe durata reprezentaţiei, locurile desemnate în spaţiul de spectacol.

 

Despre spectacolele programate în zilele de 17 și 18 iunie 2017 în cadrul stagiunii estivale „Teatru în TVR”:

 

17 iunie 2017

Ora 11.00 – Teatrul „Stela Popescu”

„Domnul Goe şi ai lui” musical de Roman Vlad

Regia: Dan Tudor

Adaptare după schiţele lui I.L. Caragiale

Coregrafia: Ștefan Soare

Cu: Stela Popescu, Raluca Straia, Ramona Olteanu, Andreea Blidariu, Ștefan Popov, Ștefan Fieraru, Silviu Mihăilă, Adrian Dima, Florian Bala.

Îşi dă concursul Baletul Teatrului „Stela Popescu”

Spectacolul este o tălmăcire contemporană, vie și palpitantă, a schiţelor lui Caragiale, o producţie care îmbină comicul de situaţie cu neprevăzutul, o derulare filmică sub inspirata baghetă regizorală a lui Dan Tudor. Goe, Mamiţa, Mam Mare, călătorii ciudaţi – toţi aşteaptă publicul în trenul buclucaş, în toate gările uitate de Dumnezeu, în care orice se poate întâmpla!

Durata: 1 h. și 15 min.

 

18 iunie 2017

Ora 11.00 – Teatru la Cinema

„Cei 3 purceluşi”

Cu: Ana-Maria Cucută, Ioana Ernea

Cu toţii ştim povestea celor trei purceluşi care îşi construiesc case, dar e mult mai amuzant să îi vedem la treabă, să îi punem piedică lupului sau să-l ajutăm să sufle peste case.

Şi asta nu fiindcă am fi răi, ci ca să le arătăm tuturor că graba şi lenea strică treaba şi că, dacă vrei să faci un lucru bun şi durabil, trebuie să îţi pui mintea la contribuţie şi să nu te fereşti de muncă.

Spectacol de teatru interactiv și păpuși recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 6 ani.

Durata: 50 min.

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...