loader
Foto

“Investiţi în România!”, 20 de ani de excelenţă, un nou sezon la TVR Internaţional

Marţi, 20 octombrie, la ora 21.00, am dat startul unui nou sezon „Investiţi în România!” cu invitaţi de marcă şi subiecte interesante! Conf. univ. dr. Octavian Jora s-a alăturat echipei emisiunii şi va fi gazda dumneavoastră, săptămânal, la TVRi.

 

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

De 20 de ani, sub semnătura îndrăgitului jurnalist Sorin Burtea, am promovat în lumea întreagă mediul de afaceri autohton și am adus în casele românilor de pretutindeni locuri de suflet din țara noastră.

De-a lungul timpului am discutat despre importanța educației, dragostea de patrie, mândria de a fi român, iar cei interesați de programe și proiecte din industrie, turism, agricultură, sănătate, educație și cercetare, relația cu Republica Moldova au aflat răspunsuri la întrebările lor de la specialiști în domeniu.

De marţi, 20 octombrie, de la ora 21.00, am revenit în direct, la TVR Internaţional!

În prima parte a acestei ediții am vorbit despre „20 de ani de Investiţi în România!” cu Cristina Leorenţ, director TVR Internaţional şi unul dintre membrii echipei încă de la începutul proiectului.

În a doua parte a emisiunii, am discutat despre efectele pandemiei de COVID-19 asupra turismului internaţional și implicit asupra celui românesc cu prof. univ. dr. Răzvan Teodorescu, prorectorul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti.

Așteptăm opiniile și sugestiile dumneavoastră pe pagina de Facebook a emisiunii.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...