loader
Foto

Întâlniri admirabile la Iași: Haruna Condurache | VIDEO

Duminică, 9 aprilie, de la ora 12:00, TVR 3 ne-a propus o Întâlnire Admirabilă în inima Moldovei, cu o actriță a Naționalului din Iași.

 

Ediția de duminică, pregătită de TVR Iași, a avut-o invitată pe Haruna Condurache, actriță la Teatrul Național din Iași.

În cei 25 de ani de activitate scenică de până în prezent, Haruna Condurache a dovedit o disponibilitate dramatică de anvergură.

A jucat în vodeviluri, comedii, tragedii și melodrame scrise de autori de mare deschidere culturală, de la Caragiale și Cehov, până la Truman Capote și Yasmina Reza.

Am vorbit despre mecanismele subtile ale artei dramatice și despre psihologia complexă a actorului, a celui, a celei din spatele măștii.

***

Producător: Codrin Liviu Cuțitaru

Sursa foto: YouTube - Teatrul din Culise

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...