loader
Foto

„În pielea ei” – un film bazat pe evenimente reale, la TVR 1

Producţie australiană din 2009, filmul ne aduce  o poveste inspirată de fapte reale, petrecute în Melbourne 1999. Marţi, 21 ianuarie,  de la ora 22.10, la TVR 1.

 

Drama În pielea ei (I AM YOU) este un film bazat pe evenimente reale, petrecute în 1999, la Melbourne. Pelicula a fost inspirată de cartea Victima perfectă, scrisă de Elizabeth Southall (mama lui Rachel în realitate) şi de către jurnalista de investigaţii Megan Norris.

(w882)

(w882)

Într-o seară obişnuită, soţii Mike şi Elizabeth Barber constată că Rachel, fiica lor de 15 ani, nu s-a întors de la şcoală. Dispariţia adolescentei, elevă bună şi dansatoare talentată, nu stârneşte iniţial îngrijorarea poliţiei, care nu tratează cazul drept o prioritate.

(w882)

(w882)

Nimeni nu o bănuieşte de nimic pe fosta vecină a familiei Barber, Caroline Reed Robertson, o tânără depresivă şi neglijată de părinţi, care, de-a lungul anilor, a devenit obsedată de Rachel, dorindu-şi mereu să fie în locul ei...

(w882)

(w882)

(w882)

Filmul, producţie Australia 2009, având regia semnată de Simone North, îi are în dictribuţie pe actorii Guy Pearce, Miranda Otto, Sam Neill, Ruth Bradley.

(w882)

Guy Pearce, care interpretează în film rolul tatălui lui Rachel, premiat cu Primetime Emmy Award şi nominalizat în câteva rânduri la Globurile de Aur, AACTA Award sau Screen Actors Guiild Awards, este cunoscut publicului larg atât din celebra serie TV australiană Neighbours, cât şi din filmele L.A. Confidential (1997), The King's Speech (2010), Count of Monte Cristo (2002), Prometheus (2012) sau Iron Man III (2013).

(w882)

Actriţa Ruth Bradly, cea care a jucat rolul Caroline Reed Robertson, a declarat că a luat în greutate 22 de kilograme, pentru a intra în pielea personajului. A fost posibil consumând bere, shake-uri proteice şi chips-uri din cartofi.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...