loader
Foto

In memoriam Ilie Balaci la TVR 1

Ediţii speciale ale Ştirilor TVR, dar şi un documentar despre senzaţionala carieră a lui Ilie Balaci au fost programate la TVR 1, marţi, 23 octombrie.

 

Supranumit „Magicianul din Bănie” sau „Minunea blondă”, Ilie Balaci a fost fotbalistul care, în anii '80, a transformat Universitatea Craiova în „Campioana unei mari iubiri". Duminică, 21 octombrie, Ilie Balaci a plecat să completeze galeria de aur a stelelor sportului din cer.

Echipa emisiunii Replay - Marian Olaianos şi Marius Mitran - a realizat un documentar despre senzaţionala carieră a lui Ilie Balaci, iar postul TVR 1 a difuzat acest documentar marţi, 23 octombrie, de la ora 18.30. Filmările pentru documentar au fost realizate în anul 2010, când Ilie Balaci era antrenor în Kuweit.

De-a lungul zilei de 23 octombrie, ziua în care sportivul a fost înmormântat, Ştirile TVR au realizat transmisiuni în direct în emisiunile de actualitate ale postului TVR 1, precum şi două Ediţii Speciale, moderate de Radu Andrei Tudor şi Marian Olaianos, la orele 13.00 şi 18.00.

Ilie Balaci, unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti români din toate timpurile, s-a stins fulgerător, pe 21 octombrie, la vârsta de 62 de ani. Mai multe informaţii pot fi accesate pe stiri.tvr.ro.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.