loader
Foto

În iunie şi iulie, Costin Deşliu îşi împarte timpul între fotbal şi Studio Mondial

Moderatorul Studio Mondial de la TVR, Costin Deşliu, a fost dezamăgit de prestaţia Germaniei, dar îi plac Croaţia, Belgia, Brazilia şi Franţa. Favorita lui la acest Mondial era Argentina, eliminată şi ea de la Turneul final, în faza optimilor.

 

„Cum să ratez vreun meci? Îţi dai seama că îmi este practic imposibil, având în vedere că, în fiecare seară, de la ora 23.00, alături de invitaţii mei, tragem concluziile zilei la Studio Mondial. Şi chiar dacă nu aş fi avut emisiune în fiecare seară, nu aş fi ratat vreun meci, mai ales că este, probabil, una dintre cele mai frumoase şi interesante ediţii de Campionat Mondial”, ne-a spus Costin Deşliu.


Prezentatorul Ştirilor sportive de la TVR îşi împarte timpul în această perioadă între meciurile de la Campionatul Mondial FIFA Rusia şi Studio Mondial, pe care îl prezintă imediat după ultimul meci al zilei, la TVR 1.

Jurnalistul spune ca l-a „impresionat”, dar negativ, Germania. „Nu mă aşteptam să nu treacă de o grupă cu Mexic, Suedia şi Coreea de Sud. Ba mai mult, să termine chiar pe ultimul loc. De partea cealaltă, mi-au plăcut Croaţia, Belgia, Anglia, Brazilia şi Franţa. Din păcate pentru ele, ultimele trei sunt pe aceeaşi parte de tablou şi doar una poate ajunge în finală”.

(w882)

La începutul Mondialului, Favorita lui Costin Deşliu era Argentina, dar, din păcate Argentina a fost eliminată în optimi de la CM FIFA Rusia. Va urmări cu aceeaşi mare plăcere spectacolul fotbalului mondial până în 15 iulie, ziua finalei, dar nu mai ţine neapărat cu o echipă. Îi invită pe telespectatori să nu rateze Studio Mondial la TVR 1, de la ora 23.00:

„Cred că pe lângă microbiştii înfocaţi şi noi, cei care lucrăm în acest domeniu, nu toată lumea are timp să vadă toate meciurile, toate golurile, toate fazele interesante. Aşa că, seara, după ce ajung acasă, se pot uita la meciul de la 21.00, iar imediat după, la Studio Mondial. La Studio Mondial telespectatorii pot vedea tot ce au ratat peste zi din fotbalul mondial!”

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...