loader
Foto

Împreună pentru sănătate

În săptămâna 26-29 iulie, vă propunem să revedeți teme de actualitate la „Un doctor pentru dumneavoastră". La TVR Internațional de la ora 19:00.

 

Luni, 26 iulie, invitatul Măriucăi Mihăilescu, kinetoterapeutul Iulian Nica, punctează beneficiile tratamentelor balneare care se adresează unor afecțiuni respiratorii, digestive, dermatologice, reumatologice și nu numai.

(w882) Balneo

În 27 şi 28 iulie, aducem în prim-plan „Eroine în halate albe”.

Marţi, 27 iulie, Măriuca Mihăilescu o prezintă pe neonatologul Ioana Roşca, medicul care a ales să salveze copiii României cu convingerea că acolo unde se termină ştiinţa, începe credinţa. O ediție presărată cu sfaturi importante pentru mame şi viitoare mămici, pentru o societate cu adulţi valoroşi. Am vizitat şi locul preferat al doctoriţei Roşca, Grădina Botanică din Bucureşti, unde coordonatorul acesteia, prof. dr. Paulina Anastasiu, ne-a oferit informații despre spațiul încărcat de istoria a 160 de ani de existenţă, un liant de conştientizare a relaţiei dintre om şi natură.

(w882) ioana rosc

Miercuri, 28 iulie, o cunoaştem pe dr. Mihaela Demetrian, medic primar neonatologie și pediatrie care ne oferă o lecție de viață prin cei peste 30 de ani de carieră în slujba îngrijirii nou-născuților României. Tot în această ediţie, primim câteva recomandări despre beneficiile plantelor pentru sănătate de la dna. biolog Adela Boeriu.

(w882) demetrian

Joi, pe  29 iulie,  Albertina Ionescu vorbește  despre imunitate și alimentație cu dr. Mihaela Bilic, medic primar în specialitatea diabet şi boli de nutriţie, cu un masterat de psihonutriţie la Paris. Invitata noastră răspunde tuturor întrebărilor și ne dezvăluie cum ne putem întări imunitatea prin alimentație.

(w882) bilic

***

Producător tv:  Monica Ancuța

Edițiile emisiunii pot fi urmărite online pe TVR+.

***

Partenerii emisiunii:

(w100) Hofigal Hofigal rămâne una dintre cele mai puternice companii de produse naturale, cu capital sută la sută românesc. Fondată de regretatul cercetător Ștefan Manea, Hofigal continuă să lupte, alături de partenerii și colaboratorii săi, pentru semeni, cu aceeași dăruire și respect. Se spune că pe pământ sunt 1000 de boli, dar și 1001 plante care să ajute la tratarea acestora.  Pentru mai multe informaţii, accesaţi siteul: www.hofigal.eu, pagina de Facebook sau adresa de mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie. tel.:Tel.: 021.334.51.35/021.492.04.42.

(w100) DermavitalPentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook. Număr de contact: 021.322.40.04, (+4)0731.871.968.

(w100) FlorariaTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dumneavoastră transmise la adresa: office@trias.ro sau pe https://www.florariatrias.ro/. Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/florariatrias.ro . Telefon: (+4) 0751.136.412.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...