loader
Foto

Germania: Ben Dolic va intra în procesul de selecție Eurovision 2021 cu melodia lui Borislav Milanov

Ben Dolic nu va fi selectat automat pentru a reprezenta Germania la Eurovision Song Contest 2021, dar va intra în procesul de selecție cu o altă melodie creată de Borislav Milanov.

 

Acest lucru este în conformitate cu șefii Eurovision din Germania, care au acordat un interviu în exclusivitate pe site-ul german Eurovision ESC-Kompakt.

Șeful delegației, Alexandra Wolfslast, ARD- Christian Blenker de la Eurovision și șeful de divertisment al NDR, Thomas Schreiber, au avut multe de spus. Dar ne vom concentra aici pe Ben Dolic. Vizitați ESC-Kompakt pentru a citi mai multe despre gândurile lor despre filmul Eurovision, programul de înlocuire al Germaniei și multe altele.

Ben Dolic va intra în selecția Eurovision 2021 din Germania

Privind cu nerăbdare spre Rotterdam, topul german din Germania spune că vor folosi din nou formatul lor intern de selecție, care se bazează pe două jurii. Cele două grupuri ale juriului sunt Eurovision Panel - un grup de fani Eurovision special selectați ale căror gusturi sunt considerate predictive pentru aflarea rezultatelor - și un juriu format din 20 de experți internaționali care au reprezentat anterior țara lor într-un juriu Eurovision.

Alegerea automată a lui Ben pentru Eurovision 2021 a fost luată în considerare, a declarat HoD Alexandra pentru ESC-Kompakt. În cele din urmă, acest lucru nu ar fi fost valabil pentru metoda de selecție germană, care se referă la împerecherea cântărețului și melodiei. Juriile lor decid în cele din urmă un ”pachet”, nu doar un artist individual.

„Am discutat cu adevărat intens”, a spus ea. „Dar Ben nu a fost ales de jurii doar pentru că este un cântăreț de excepție. Juriul a fost câștigat de combinația cântec - cântăreț. Am convenit că Ben ar putea fi inclus și în procesul de selecție pentru 2021 cu o piesă nouă. ”

Un factor în toate acestea este faptul că EBU nu va permite artiștilor să își reutilizeze piesele din 2020 în 2021. Christian - șeful Eurovision al ARD - a declarat site-ului german că acest lucru i-a încurajat să „înceapă un alt proces de selecție cu două jurii independente pentru 2021. ”

„Ben și Boris vor să prezinte împreună o nouă piesă. Suntem foarte fericiți în legătură cu asta. Pentru că ar trebui să fie clar pentru toată lumea că ambii concurează pentru a câștiga. Dar, de asemenea, dorim să oferim noilor artiști o șansă de a concura pentru Germania la ESC 2021. "

Deși sistemul de selecție german folosește anonimatul - oamenilor nu li se spune cine evaluează - este probabil ca mulți să recunoască timbrul unic al vocii lui Ben, în special în raport cu producția lui Borislav Milanov. Presupunând că există o anumită simpatie pentru artist, care a câștigat nenumărați fani noi în ultimul an, înainte ca virusul Covid-19 să-i smulgă visul Eurovision din mâinile tinere, se pare că ar putea avea un drum ușor. Acestea fiind spuse, germanii joacă și ei pentru a câștiga. Bănuiesc cu tărie că juriile vor vota cel mai bun ”pachet” - indiferent de sentimentele lor pentru producătorul hit-ului „Violent Thing”.

Performanța Eurovision a lui Ben Dolic la Hamburg

De asemenea, ESC-Kompakt i-a întrebat pe directori în legătură cu performanța în direct a lui Ben Dolic la Hamburg, în cadrul programului de înlocuire al Eurovision din Germania. Acesta a fost menit să recreeze, deși cu limitări evidente, spectacolul său scenic de la Rotterdam. Mulți fani au rămas neimpresionați.

Thomas Schreiber - șeful Eurovision din Germania - a fost întrebat dacă a fost un succes.

"Ben și echipa au avut foarte puțin timp pentru repetiții", a spus el. „Coregraful Marty Kudelka nu avea voie să călătorească și trebuia să stea în LA, în timp ce Ben a repetat producția aici. Acest lucru este, desigur, provocator.  Iar scena din Hamburg nu este comparabilă cu cea de la Rotterdam. Posibilitățile tehnice au fost limitate. Am creat inițial peretele LED doar pentru apariția lui Ben. Și, desigur, era mult mai mic decât peretele LED planificat în Ahoy Arena. Au existat, de asemenea, cerințe legate de corona, de exemplu, distanța dintre Ben și dansatori. "

foto: eurovision.tv

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...