FUEGOVELION 2020 – cel mai tare Revelion, doar la TVR2!

TVR2 | Marţi, 24 Decembrie 2019
Paul Surugiu-Fuego și invitații săi au avut momente spectaculoase de acrobație, cu multă muzică, umor și o întrecere între două echipe formate din mari artiști.

După succesul înregistrat anul trecut, Paul Surugiu-Fuego și echipa sa au pregătit cea de-a doua ediție a FUEGOVELIONULUI!

Timp de peste patru ore, ați putut petrece cu Fuego și invitații săi chiar în arena Circului Metropolitan din Bucureşti.

(w640)

(w640)

(w640)

Momente spectaculoase de acrobație, muzică diversă, bancuri, umor, o întrecere de zile mari între două echipe formate din mari artiști, toate le-ați putut admira în noaptea dintre ani.

Arbitrată de Paul Surugiu - Fuego, competiția s-a da între echipa perfecților și cea a mai mult ca perfecților, toți luptând pentru supremația Anului Nou, cu ceea ce are fiecare mai bun.

Șefii celor două echipe au fost Jean Paler și Mirela Pană.

Cumva, Revelionul nostru este acel program în care le ai pe toate, în care muzica e pe primul plan, condimentată cu buna dispoziție, cu cei mai iubiți și mai apreciați artiști români, din mai multe genuri muzicale, de la pop, la dance, folclor, muzică lăutărească sau muzică ușoară.

FUEGOVELIONUL a fost o petrecere, o întrecere, un show de anvergură, colorat, cu esență, substanță, veselie și muzică pe care o cunoașteți și sigur o iubiți.

Am trecut în anul 2020 tot pe acordurile imnului Fuegovelionului, lansat anul trecut de Paul Surugiu - Fuego.

În premieră şi în exclusivitate la TVR 2, în noaptea dintre ani, l-ați putut vedea și admira pe Paul Surugiu-Fuego şi în calitate de actor, alături de Nae Alexandru și Doina Ghițescu.

La acest show de zile mari, au fost admirați și ascultați, printre alții, Gabriel Dorobanțu, Cătălin Crișan, Anna Lesko sau Mirabela Dauer

Constantin Enceanu, Nicoleta Voica, Laura Lavric, Margareta Clipa şi Mioara Velicu au încins atmosfera și ne-au purtat în lumea muzicii populare, graţie șlagărelor lor nemuritoare.

Membrii trupei AZUR ne-au dat întâlnire cu Mona într-o roată a vieții.

Marina Florea a venit cu un strop din muzica sa frumoasă, iar Sanda Ladoși a realizat un număr de colecție la o înălțime de peste 10 metri.

Maria Dragomiroiu și Alesis ne-au distrat cu minunatele lor cântece.

Este, la propriu, o paradă a șlagărelor românești, a pieselor care au făcut istorie în muzica ușoară, dar și în folclor, toate condimentate cu bancuri și cu hituri internaționale aduse de Petre Geambașu Band, alături de minunatele Doina Spătaru, Simona Florescu și Elena Niciu.

(w640)

(w640)

(w640)

(w640)

(w640)

"Sunt sigur că va fi un succes!

Nu doar pentru că am pus suflet toți, ci pentru că e un program decent, curat, care le are pe toate, ca odinioară, care nu epatează și nu iese în evidență prin nimic altceva decât prin culoare și bucurie, prin veselie și diversitate.

Avem câteva momente de circ unice, imagini de colecție, avem șlagărele iubite de voi, artiști superbi, îndrăgiți, diverși, care vor face ca seara să treacă de minune și împreună să pășim într-un an mai bun, mai prosper, cu noi vise și cu împliniri!

Sper că ne veți sta aproape și veți admira un Revelion așa cum era cândva, divers, cu bancuri și umor, cu dans, muzică și periniță spre dimineață!” ( Paul Surugiu-Fuego )

(w640)

(w640)

(w640)

(w640)

(w640)

(w640)

(w640)

(w640)

(w640)

(w640)

(w640)

(w640)

 

(w640)

(w640)

(w640)

(w640)

(w640)

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

TVR +
Canalul TVR YouTube