loader
Foto

Fosta nevastă revine la Wilson, aşa că House declanşează infernul

Miercuri, Dr.House o atacă dur pe cea care a revenit în viaţa prietenului lui. La TVR 2, de la ora 23.00.

 

Pacientul de miercuri este Sir William, un... cavaler medieval, învingător în lupta cu sabia într-unul din turneele unui Festival Renascentist organizat anual de fani. Echipa lui House suspectează că omul a fost otrăvit aşa că se deplasează la locul evenimentului pentru a preleva mostre din alimentele şi apa consumate de participanţi. Curând ei vor descoperi că ritualurile medievale presupuneau ingerarea şi a altor substanţe decât alimentele normale. Aşa că, pentru a descoperi adevărul, House şi Treisprezece vor trebui să se costumeze în haine de epocă şi să intre în atmosfera festivalului până în cele mai mici detalii.

Între timp, acasă, House vede într-o dimineaţă că o blondă iese din camera lui Wilson. La început, el crede că este doar o simplă prietenă, dar până la urmă descoperă că femeia este Sam, „scorpia fără suflet” cu care Wilson a fost însurat înainte de a-l cunoaşte pe House. Convins că femeia nu va face altceva decât să îl rănească, din nou, pe Wilson, House începe o luptă acerbă pentru a-i despărţi pe cei doi. Plin de „diplomaţie” şi „delicateţe”, el îi spune verde în faţă femeii tot ce gândeşte despre ea, doar că Sam se dovedeşte a fi un adversar cu adevărat redutabil.

FILM.TVR.RO

Logo

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Abordarea modernă a sarcinii

Abordarea modernă a sarcinii

publicat: Vineri, 10 Mai 2024

În ediția de luni, 13 mai, a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” aflați despre pregătirea sarcinii, etapele-cheie în monitorizarea ...

„După 40 de zile”, o dramă românească despre dragoste și drama unei prietenii, la TVR Cultural și TVR 2

Drama românească „După 40 de zile”, o poveste despre iubire și drama unei prietenii, regizată de Andrei Gruzsniczki în 2021, va fi difuzată la ...