loader
Foto

Finala Miss Universe 2013, sâmbătă, în direct la TVR HD şi online pe TVR+

Reprezentanta României, Oana Roxana Andrei, luptă pentru un loc fruntaş în clasament

 

Telespectatorii vor afla sâmbătă cine va câştiga concursul Miss Universe 2013. Finala concursului, care se desfăşoară la Moscova, va fi transmisă pentru prima dată în direct în România, sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 20.00 (ora României), la TVR HD şi online pe TVR+.

Competiţia va fi preluată de TVR 2 de la ora 23.10.

Reprezentanta României la concursul Miss Universe 2013 este Oana Roxana Andrei, o tânără de 26 de ani din Târgovişte, care va urca pe scena acestei ediţii alături de alte 85 de concurente din toată lumea. Cei care vor s-o susţină pe Roxana o pot vota până sâmbătă seară pe site-ul oficial al competiţiei – www.missuniverse.com.

Liana Stanciu şi Larisa Popa, câştigătoarea Miss Universe România 2011, vor comenta din studioul de la Bucureşti evoluţiile concurentelor.

Show-ul, care va avea loc la Crocus City Hall din Moscova, va fi prezentat de Mel B şi de Thomas Roberts, jurnalist al postului NBC, iar printre cei prezenţi la spectacol se va număra şi cunoscutul om de afaceri şi de televiziune Donald Trump, coproprietar al Miss Universe.

Fericita câştigătoare a titlului de anul acesta va primi coroana de la Olivia Culpo din S.U.A., care a câştigat competiţia Miss Universe anul trecut.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Schimbări în ordinea de desfășurare a Finalei Eurovision Song Contest

Ediția 68 a Eurovision Song Contest introduce o schimbare în modul în care este decisă ordinea de desfășurare a Finalei. Artiștii pot alege să ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.

Răspunderea penală versus răspunderea civilă

Răspunderea penală versus răspunderea civilă

publicat: Marţi, 16 Aprilie 2024

Ce presupun acţiunea penală şi acţiunea civilă în procesul penal? În ce constă raportul de cauzalitate între fapta ilicită şi prejudiciu? Cum ...