loader
Foto

Eurovision 2024: Ultimele bilete

Ultimele bilete pentru Concursul Muzical Eurovision 2024 din Malmö, Suedia, vor fi puse în vânzare pe 5 aprilie la ora 10:00 CET. Acestea vor fi disponibile pe Ticketmaster.se.

 

Biletele pentru toate spectacolele din cadrul Concursului Muzical Eurovision 2024 din Malmö, Suedia, vor fi puse în vânzare în ultimul val pe 5 aprilie, la ora 10:00 CET, și vor fi disponibile tot pe Ticketmaster.se.

Biletele pentru Eurovision 2024 au fost puse inițial în vânzare pe 28 noiembrie și s-au epuizat în doar câteva ore. Au mai avut loc alte runde de vânzări de bilete odată ce capacitatea finală a locurilor a fost confirmată.

Mai multe bilete pentru toate cele 9 spectacole vor fi puse în vânzare pe 5 aprilie la 10:00 CET. Acest lucru se va adăuga și la eventualele bilete disponibile pentru revânzare, care se desfășoară prin intermediul Ticketmaster.se pe aceeași pagină, ca și vânzările normale de bilete.

 

Sursa: eurovoix.com

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

publicat: Luni, 29 Aprilie 2024

În Săptămâna Patimilor, la „Investiţi în România!”, am ales o temă deosebită: Turismul religios, pelerinaj pentru suflet. Emisiunea se difuzează ...