loader
Foto

Galerie foto

Ester Peony revine în platoul Galelor Eurovision!

Carmen Târnoveanu se întâlnește, vineri, 3 mai, de la ora 21.30, în direct, la TVRi, cu Ester Peony, care va fi însoțită de aproape toată echipa artistică a României la Eurovision.

 

În mai puțin de două săptămâni, mai exact, joi, 16 mai, Ester Peony urcă pe scena Eurovision 2019, reprezentând România în cea de-a doua semifinală.

Să fiți lângă mine! Am nevoie de voi. Votati România la Eurovision! Acesta este mesajul pe care Ester îl trimite către toți românii de peste granițe. Cu atât mai mult cu cât, acum, numai votul românilor din diaspora contează. Spre Destinația Tel Aviv care este tot mai aproape de Ester Peony, pornim, în această seară, împreună cu Nicola și Cezar Oatu care, fără îndoială, vor împărtăși cu Ester cele mai frumoase momente trăite pe scena Eurovision în 2003, respectiv 2013, ca reprezentanți ai României în Concursul Internațional Eurovision.

Și vineri seara, fără îndoială, cele mai emoționante momente pentru Ester vor fi cele în care se va întâlni cu românii din străinătate, care abia așteaptă să o salute și să îi transmită mesaje de încurajare și susținere. E clar, împreună urcăm România pe scenă! Hai, Ester! Hai, România!

Din 5 aprilie 2019, TVR Internaţional prezintă Galale de susţinere a României la Eurovision în care ne bucurăm să fim alături de artişti, vedete, nume sonore din diverse domenii de activitate, foşti reprezentanţi ai României la Eurovision, pentru a face echipă pentru România. Împreună cu noi, cei de-acasă, sunt şi românii din străinătate, al căror vot este foarte important pentru Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision.

(w882) Ester Peon

(w882) Ester Peon

FILM.TVR.RO

Logo

 

Duminică, 19 mai, de la ora 18:00, urmărim la TVR Târgu Mureș, o nouă ediție "Spirit și Credință".

TVR SPORT aduce regalul fotbalistic de la EURO Under-17

Turneul final european dedicat tinerilor fotbalişti U-17 (masculin) va fi transmis de TVR SPORT în perioada 20 mai-5 iunie 2024.

Către spectacolul arhitectural în diversele lui forme. Cu arhitectul Teodor Frolu, la „Nocturne”, pe TVR 1

Molipsit pe viață de bucuria de a face lucruri pe care să le împărtășească celor din jur! Om al visurilor, al ideilor, dar și al faptelor, ...