loader
Foto

Emilia Corbu și Alexandru Pîrva - campionii naționali la floretă tineret

O rapidistă, Emilia Corbu, și un stelist, Alexandru Pîrva, sunt campionii naționali la floretă tineret. Cei doi s-au impus în prima zi a Campionatelor Naționale de floretă pentru tineret, disputate la Sala de Scrimă „Ana Pascu” (Floreasca), din București.

 

Emilia Corbu (CS Rapid București) a adunat nouă victorii luni, în prima zi a Campionatelor Naționale de floretă pentru tineret. Emilia a trecut de faza grupelor cu cinci succese în grupa 1, apoi și-a croit drum spre finală, acolo unde a întâlnit-o pe Andreea Gheorghe (CSA Steaua București). Emilia s-a impus cu 15-7 și și-a păstrat titlul la tineret, ea fiind și campioana senioarelor pe anul 2023. Medaliile de bronz au fost câștigate de Ingrid Miti Bikfalvi (CSU Poli Timișoara) și Teodora Șofran (CSA Steaua București).

Alexandru Pîrva (CSA Steaua București) este campionul băieților la floretă tineret după ce l-a învins într-o finală foarte disputată pe coechipierul său de la Steaua, Alexandru Sîrb. Scorul a fost 15-13 în favoarea lui Pîrva, care a mai cucerit acest titlu în 2022 și este campionul en-titre al floretiștilor seniori. Medaliile de bronz au fost obținute de Vlad Roșu (CSA Steaua București) și Felix Dogariu (CSU Poli Timișoara).

Sursă foto: FB Federația Română de Scrimă

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Prim-Plan Obiectiv”: Antreprenoriatul cultural | VIDEO

Miercuri, 15 mai, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, am discutat despre antreprenoriatul cultural cu conf.univ. dr. Silvia Puiu.

Invitație la spectacolul de teatru de la TVR - „Ciuta

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 19 mai, la ora 20.00 pe TVR3 și la ora 23.10 pe TVR Internațional, spectacolul cu piesa ...

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".