loader
Foto

Eco-Logica - o nouă emisiune pe teme de mediu

Din 17 aprilie, ora 17.00, la TVR 1 şi online, pe tvrplus.ro

 

Din 17 aprilie, TVR 1 difuzează, în fiecare miercuri, de la ora 17.00, Eco-Logica, o serie de reportaje care au scopul de a arăta ce înseamnă protecţia mediului, cum influenţează aceasta lumea în care trăim şi cât de importantă este ea pentru sănătatea copiilor şi a tuturor oamenilor care trăiesc şi muncesc într-o lume industrializată. Emisiunea va putea fi urmărită şi online, pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro.

Pe lângă reportajele pe care telespectatorii TVR 1 le vor vedea la Eco-Logica, emisiunea are şi câteva rubrici permanente: „Ecoatitudine”, rubrică ce se constituie într-un program naţional de conştientizare a importanţei protecţiei mediului, desfăşurat în şcolile româneşti, „Pastila de verde”, care prezintă istoria sticlei, respectiv „Ultima oră”, cu ştiri de actualitate din domeniul ecologic.

În prima ediţie a emisiunii, cei care urmăresc Eco-Logica sunt invitaţi la Târgul Internaţional de Mediu Romenvirotec 2013. Reportajul realizat la acest eveniment conţine şi scurte interviuri cu Janez Potocnik, Comisarul European pentru Mediu şi Rovana Plumb, Ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice.

Tot pe 17 aprilie, caravana „Ecoatitudine” ajunge la Slatina şi Piteşti, iar în cadrul rubricii „Ultima oră” telespectatorii TVR 1 vor putea urmări un interviu în exclusivitate cu preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu Adrian Gearap, despre reînceperea programului RABLA.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

publicat: Marţi, 30 Aprilie 2024

În Săptămâna Patimilor, la „Investiţi în România!”, am ales o temă deosebită: turismul religios, pelerinaj pentru suflet. Emisiunea se difuzează ...

Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.