loader
Foto

Duminica în familie - petrecere de Crăciun în ediţia specială

Ramona Bădescu i-a avut ca invitați în ediția de joi, 26 decembrie, pe Carmen Trandafir, Sylvie, dominicanul Hevito și Anna Lesko.

 

Ediția de joi, 26 decembrie, este disponibilă online, pe TVR+

Folclor, colinde, muzică lăutărească şi dance se regăsesc în emisiunea Ramonei Bădescu de joi, 26 decembrie, ora 14.30, la TVR 1 şi online, pe TVR+<http://www.tvrplus.ro>.

De Crăciun, telespectatorii TVR 1 petrec alături de Ramona Bădescu şi invitaţii săi la Duminica în familie, în jurul bradului, aşa cum le şade bine românilor. De la ora 14.30, gazda emisiunii dă startul ediţiei speciale de Crăciun, ediţie care, ca de obicei, se vede şi online, pe TVR+<http://www.tvrplus.ro/>. Colindătorii vin la Duminica în familie  cu urări pentru cei prezenţi şi pentru cei care urmăresc programul TVR 1. Ansamblul Sărăţelul deschide emisiunea de joi, iar Daniela Condurache povesteşte cum se petrece Crăciunul în Bucovina. Zuralia Orchestra, Mahala Rai Banda, Gelu Voicu şi Ansamblul „Burnasul” din Teleorman vin cu zurgălăi şi cu multă voie bună.

În partea a doua a emisunii suntem invitaţi la dans, alături de Carmen Trandafir, Sylvie şi dominicanul Hevito. Anna Lesko încinge atmosfera cu a sa „Anicyka maya”, iar Alina şi Romeo, alias Alessis intră în platou cântând. Alături de ei, în jurul bradului de la TVR se aşază încă o familie de muzicieni - Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu şi fiul lor, Alexandru. Maria Dragomiroiu se află şi ea pe lista invitaţilor Ramonei Bădescu la ediţia specială de Crăciun a Duminicii în familie. „Pluguşorul” nu putea lipsi din program, după cum nu poate lipsi, de la o petrecere cu lăutari, nici Nelu Ploieşteanu. Trupa Autentic îşi aduce cântecul în platoul emisiunii, iar Mioara şi Gina Lincan aleg, de asemenea, să petreacă în familie, alături de taraful Cleante.

Din emisiune nu vor lipsi concursurile pentru public, calendarul evenimentelor săptămânii viitoare, precum şi momentele de umor ale lui Claudiu Bleonţ, care le prezintă telespectatorilor buletinul de ştiri „Chix News”, un horoscop special şi poşta redacţiei.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Prim-Plan Obiectiv”: Antreprenoriatul cultural | VIDEO

Miercuri, 15 mai, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, am discutat despre antreprenoriatul cultural cu conf.univ. dr. Silvia Puiu.

Invitație la spectacolul de teatru de la TVR - „Ciuta

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă duminică, 19 mai, la ora 20.00 pe TVR3 și la ora 23.10 pe TVR Internațional, spectacolul cu piesa ...

„După 40 de zile”, o dramă românească despre „lupta” care sfidează trecerea timpului, la TVR 2 și TVR Cultural

Drama românească „După 40 de zile”, o poveste despre iubire și drama unei prietenii, regizată de Andrei Gruzsniczki în 2021, poate fi urmărită la ...