loader
Foto

Duel muzical la Vara pe val: Miss G vs. Dalia Puşcă

 

Miss G, unul dintre „rechinii” din echipa TVR 2, a fost provocată astăzi la un duel... muzical de către Dalia Pușcă, unul dintre membrii echipei „delfinilor” de la TVR 1.

Reprezentantele celor două echipe, TVR 1 și TVR 2, s-au întrecut interpretând câteva dintre hit-urile internaţionale care au invadat anul acesta frecvenţele radio. Talentata „rechiniţă”, aşa cum a fost supranumită Miss G de către colegii de echipă, a cântat pentru telespectatori piesa ei „Moonlight”.

Dalia Puşcă a trecut de prima „probă” a duelului cu melodia „Să ne iubim”, o piesă specială pentru Dalia, care a recunoscut că prima oară când s-a gândit la o carieră muzicală a fost la o vârstă fragedă.

„Acum 12 ani am avut prima trupă, pop-rock, se numea Graffiti. De altfel, melodia aceasta, „Să ne iubim”, este făcută de doi prieteni foarte buni, care au fost parte din trupa aceea”, spune Dalia Puşcă.

Miss G a declarat în exclusivitate la matinalul Vara pe Val de la TVR 2 că pregăteşte un proiect muzical nou alături de membrii trupei Deepcentral: „Am un proiect nou, lucrez la o piesă nouă cu băieţii de la Deepcentral, o să iasă superhit!”, spune Miss G.

Cântăreaţa a dezvăluit şi câteva dintre planurile ei de viitor: „În noiembrie plec în Macedonia, la un festival de muzică renumit, unde am fost invitată să cânt şi mai am o surpriză: plecăm în America, avem aproximativ 10 concerte programate.

Echipa TVR 2 pregăteşte pentru miercuri, de la ora 23.00, o seară italienească pop-opera. Membrii trupei Distinto sunt invitaţii lui Adrian Enache şi ai colegilor săi la Vara pe val, aducând cu ei canţonete, tarantele sau muzică siciliană.

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

publicat: Marţi, 30 Aprilie 2024

În Săptămâna Patimilor, la „Investiţi în România!”, am ales o temă deosebită: turismul religios, pelerinaj pentru suflet. Emisiunea se difuzează ...

Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.