loader
Foto

Dr.House are o viaţă grea

El trebuie să se amestece în treburile tuturor şi acest lucru nu este tocmai uşor - joi, la TVR 2, de la ora 23.00

 

O femeie este adusă la clinica Princeton-Plainsboro cu o boală misterioasă, dar ceea ce fascinează echipa de medici este nu neapărat starea sa fizică, ci cea... matrimonială. Julia este căsătorită cu Tom dar trăieşte în concubinaj cu un alt bărbat deoarece ea şi soţul ei au convenit să aibă o „căsnicie deschisă”. Tom consideră că, din dragoste pentru Julia, poate accepta ca ea să aibă o relaţie cu altcineva dacă aşa simte. Totul decurge aşa cum doreşte nevasta pe care o iubeşte necondiţionat.

Cel mai interesat de întreaga afacere este Taub care, deloc întâmplător, abordează acest subiect cu soţia lui, Rachel. El îi propune nevestei să adopte şi ei o astfel de căsnicie „deschisă” şi, ca paharul să fie plin, Taub recunoaşte că se simte atras de o asistentă din spital.

House are acum mai multe dileme de rezolvat şi mai multe subiecte în care să se amestece. Este vorba de relaţia lui Wilson cu fosta soţie care a devenit, mai nou, actuala prietenă, de „slalomul” lui Taub între nevastă şi amantă şi, nu în ultimul rând, de Julia, pacienta care a generat în clinică o adevărată furtună cu boala şi căsnicia ei.

FILM.TVR.RO

Logo

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Abordarea modernă a sarcinii

Abordarea modernă a sarcinii

publicat: Vineri, 10 Mai 2024

În ediția de luni, 13 mai, a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” aflați despre pregătirea sarcinii, etapele-cheie în monitorizarea ...

„După 40 de zile”, o dramă românească despre dragoste și drama unei prietenii, la TVR Cultural și TVR 2

Drama românească „După 40 de zile”, o poveste despre iubire și drama unei prietenii, regizată de Andrei Gruzsniczki în 2021, va fi difuzată la ...