loader
Foto

Disponibilizări masive la CFR Marfă în 2014, la Interes general

Ion Popescu, preşedintele Confederaţiei Sindicale Naţionale Meridian a fost invitatul lui Sorin Burtea, marţi, 15 aprilie, la Interes general.

 

Ediția din 15 aprilie este disponibilă online pe TVR+

Concedierile continuă la CFR Marfă anul acesta. Pierderile înregistrate de această societate naţională din subordinea Ministerului Transporturilor, profitabilă în urmă cu câţiva ani, cauzate de un management defectuos şi corupt, sunt transferate către nevinovaţi, adică angajaţi. Pentru contracte încheiate în dezavantajul companiei vor suferi mii de familii, multe dependente de veniturile celui care va fi disponibilizat.

În orice manual de management se spune că una dintre cele mai mari bogăţii ale unei firme o reprezintă oamenii. Dacă acest plan este pus în practică, la CFR Marfă vor rămâne aproximativ 6.000 de salariaţi, foarte puţin dacă ne gândim că în 2005 erau peste 19.000.

Odată distrus, capitalul uman este foarte greu de înlocuit. Practic, această măsură îngroapă CFR Marfă şi mai mult. La nivel macro nu se fac economii, pentru că trebuie plătite compensaţii financiare şi ajutoare sociale. Din păcate, acest mod de redresare este copiat la nivel naţional, cu rezultate dezastruoase.

Aşteptăm întrebările dumneavoastră pe adresa interesgeneral@tvr.ro şi pe pagina  www.facebook.com/InteresGeneralTVR1.

Campania „Solicitaţi bonul fiscal!” continuă cu informaţii utile şi extragere de 5 premii, fiecare de 500 de lei.

Emisiunea Interes general se difuzează în direct la TVR 1, poate fi urmărită online, pe TVR+ şi pe tabletă sau mobil. Puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Cupluri de poveste, la „Drag de România mea!”

Cupluri de poveste, la „Drag de România mea!”

publicat: Miercuri, 08 Mai 2024

Duminică, 12 mai, de la ora 15:00, la TVR 2 veți putea urmări o ediţie de colecție a emisiunii ”Drag de România mea!”, o confruntare a dragostei, ...

Cataracta, principala cauză a pierderii vederii

Cataracta, principala cauză a pierderii vederii

publicat: Miercuri, 08 Mai 2024

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 7:00, urmăriți pe TVR 1 o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”. Aflați de la specialiștii invitați în cadrul ...

Hieronymus Bosch - Ispitirea Sfântului Antonie | VIDEO

"Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție sâmbătă, 11 mai, de la ora 19:00, la TVR 1.