loader
Foto

Galerie foto

Dirijorul Christian Badea, invitatul lui Cătălin Ştefănescu la Garantat 100%

„Despre tinerele talente din ţară, dar şi despre cum este privită ideea de performanţă în România. Despre faptul că, la noi, deseori, scuzele înlocuiesc rezultatele”. La Garantat 100% de duminică, 10 aprilie, ora 23.20, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

A studiat în România, în Belgia, în Austria sub îndrumarea lui Herbert Von Karajan, în America sub îndrumarea lui Leonard Bernstein, iar cariera lui concertistică traversează lumea, de la New York la Viena, de la Copenhaga la Sydney, Munchen, Londra şi Stockholm, în cele mai apreciate spaţii ale muzicii simfonice şi ale operei din Europa, America şi Asia.

Invitatul lui Cătălin Ştefănescu la Garantat 100%, din 10 aprilie, este dirijorul Christian Badea. Ediţia poate fi urmărită la TVR 1, TVR HD şi TVR+, duminică, 10 aprilie, de la ora 23.20.

Plecat de mulţi ani din România, Christian Badea a hotărât la un moment dat să revină temporar, pentru diferite proiecte, concerte, masterclass-uri, dar şi pentru a conduce Fundaţia Română pentru Excelenţă în Muzică.

(w882)

„La Garantat 100% vorbim despre revenirea invitatului nostru în România, după foarte mulţi ani, despre tinerele talente din ţară, dar şi despre felul în care este privită ideea de performanţă aici, despre faptul că, la noi, deseori, scuzele înlocuiesc rezultatele. Nu în ultimul rând, am vorbit despre Fundaţia Română pentru Excelenţă în Muzică, proiectul de susţinere a tinerelor talente din muzica simfonică, proiect iniţiat şi coordonat de Christian Badea”, ne-a spus Cătălin Ştefănescu.

(w882)

Despre Garantat 100%

Le-a dat garanţii la fiecare ediţie, iar după 17 ani, telespectatorii o recunosc drept una dintre cele mai de succes emisiuni culturale. Cătălin Ştefănescu prezintă la TVR 1 „felul nostru de a face televiziunea”, Garantat 100%. Întreaga colecţie a emisiunilor Garantat 100% poate fi vizionată şi online, pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro. Telespectatorii pot interacţiona cu echipa emisiunii şi pe contul de Facebook Garantat 100%.

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

„Petrecere... cu cântec!”, ediţie specială de Paşti! Nicolae Furdui Iancu aniversează 45 de ani de carieră

Iuliana Tudor ne invită să sărbătorim cele patru decenii şi jumătate de cântec ale vocii Ţării Moţilor împreună cu Mariana Ionescu Căpitănescu, ...

Ediţie de colecţie „Tezaur folcloric”, de Paşti la TVR 1 | VIDEO

Vasilica Dinu, Elena Mimiș Trancă, Aurelia Popescu Preda, Leontina Fărcaș, Gheorghe Roșoga, Polina Gheorghe, dat şi alţi tineri și talentați ...