loader
Foto

Galerie foto

Digital Innovation Summit Bucharest, eveniment dedicat tehnologiei, politicilor digitale și siguranței cibernetice, la Palatul Parlamentului

Între 16 și 18 aprilie, la Palatul Parlamentului, a avut loc Digital Innovation Summit Bucharest, eveniment organizat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI) București.  

 

Digital Innovation Summit Bucharest (DISB) a reunit două evenimente importante: Forumul de Protejare a Infrastructurii Critice (CIP Forum) și Conferința Internațională privind Diplomația Cibernetică (ICCD). Agenda integrală a summitului, aici.

Forumul de Protejare a Infrastructurii Critice, eveniment aflat la a șaptea ediție, s-a axat pe integrarea blockchain pentru combaterea atacurilor cibernetice, lansarea Muzeului NFT al ICI București și paneluri dedicate rolului femeilor în inovație și societate.

Conferința Internațională privind Diplomația Cibernetică, aflată la a treia ediție, a analizat conexiunea dintre tehnologie și relațiile internaționale. Pe agenda discuțiilor s-au aflat teme precum consensul global asupra politicilor digitale, consolidarea alianțelor regionale de securitate cibernetică și strategii proactive privind dezinformarea.

Totodată, în cadrul summitului, au fost organizate și TechPulse Hackathon, întâlniri B2B, dialoguri interministeriale internaționale și demonstrații ale unor produse de ultimă generație.

DISB 2024 oferă participanților o platformă globală de discuții și schimb de idei pe teme legate de inovație, securitate cibernetică și rolul diplomației în lumea digitală interconectată de astăzi. Ne bucurăm să găzduim lideri și experți din întreaga lume, iar invitația este deschisă tuturor celor pasionați de tehnologie. Împreună, vom explora soluții și strategii pentru a modela un viitor digital mai sigur și mai prosper pentru toți”, a arătat directorul ICI București, Adrian-Victor Vevera.

Summitul s-a desfășurat sub înaltul patronaj al premierului României și al președintelui Camerei Deputaților.

DISB se bucură de susținerea Vodafone, MultiversX, Kontron Services, Danubius, ProVision, OPSWAT, Simavi, FIP Consulting, CISCO, Tema Energy, MediGo, Motorola Solution Romania, Claroty, MSAB, Raiffeisen, Stimpex, Domeniile Averesti, Konica Minolta, Automobile Bavaria Group, TAROM, Mobexpert, Aqua Carpatica.

(w882) Digital In

 

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

publicat: Marţi, 30 Aprilie 2024

În Săptămâna Patimilor, la „Investiţi în România!”, am ales o temă deosebită: turismul religios, pelerinaj pentru suflet. Emisiunea se difuzează ...

”Un doctor pentru dumneavoastră”, ediție specială

În Marţea Mare, aducem speranţa! La TVR Internațional, de la ora 19:00.