loader
Foto

Despre ciocolata din prune de Topoloveni, la „Natură și sănătate”

Magiunul de Topoloveni este primul produs românesc certificat european și recunoscut în Uniunea Europeană. Din ediția de duminică, 10 noiembrie, puteți descoperi secretele acestui preparat.

 

Ediția din 10 noiembrie este disponibilă online pe www.tvrplus.ro.

Supranumit “ciocolata din prune” magiunul de Topoloveni este primul produs românesc certificat european și recunoscut în Uniunea Europeană.

Tot în ediția de duminică vă vom prezenta și câteva tipuri de salate care pot fi consumate la serviciu și acasă. Știați că salatele sunt garantul sănătății? Cu atât mai mult cu cât sunt ușor de găsit și preparat!

De asemenea, vă vom prezenta și impresionanta grotă cu radon din Austria, dar și noutăți despre produsele ecologice, tradiționale și naturale expuse la Târgul Național de la Agronomie.

Nu ratați o nouă ediție a emisiunii „Natură și sănătate”, duminică de la ora 13.30 pe TVR 2 și LIVE pe TVR+.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Abordarea modernă a sarcinii

Abordarea modernă a sarcinii

publicat: Vineri, 10 Mai 2024

În ediția de luni, 13 mai, a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” aflați despre pregătirea sarcinii, etapele-cheie în monitorizarea ...

„După 40 de zile”, o dramă românească despre dragoste și drama unei prietenii, la TVR Cultural și TVR 2

Drama românească „După 40 de zile”, o poveste despre iubire și drama unei prietenii, regizată de Andrei Gruzsniczki în 2021, va fi difuzată la ...