loader
Foto

Despre balet, terapii alternative şi autodepăşire, la „Duminica poveştilor adevărate”

Duminică, 19 mai, de la ora 18.10, la TVR 2 şi online pe TVR+

 

Duminică, 19 mai, de la ora 18.10, la TVR 2, gazdele  emisiunii „Duminica poveştilor adevărate”, Liana Stanciu şi Costea Lupescu îi vor avea invitaţi în platou pe Ileana Iliescu, prim-balerină a Operei Naţionale, şi pe dr. Teodor Vasile, singurul terapeut român recunoscut de Institutul de Medicină Alternativă din India. Emisiunea este difuzată simultan şi online, pe portalul video al Televiziunii Române – TVR+.

În această ediţie a emisiunii vom afla cum poţi să găseşti forţa interioară pentru a depăşi cele mai grele încercări. Cum un copil cu o şansă de viaţă de maxim 16 ani – din cauza unei malformaţii cardiace, ajunge campion de arte marţiale şi, pe urmă, pe locul 27 NASA al celor mai buni specialişti în hipnoză din lume. Vom vedea cum o carieră artistică excepţională îţi poate umple sufletul, chiar dacă nu ţi-a permis să ai copii şi o familie.

 

Despre emisiunea „Duminica poveştilor adevărate"

Echipa emisiunii îşi doreşte să pună în lumină valori adevărate, să aducă în faţa publicului oameni excepţionali, care ne pot inspira pe toţi, oameni care schimbă cu adevărat lumea din jurul lor. Emisiunea cuprinde imagini de arhivă, unele dintre acestea difuzate în premieră, care ilustrează file din viaţa fiecărui invitat. „Duminica poveştilor adevărate" a debutat duminică, 12 mai, cu o ediţie care i-a avut ca invitaţi pe Dumitru Prunariu şi pe Smaranda Vornicu.

După fiecare ediţie, atât spectatorii prezenţi în platou, cât şi telespectatorii, pot vota povestea care le-a plăcut cel mai mult pe pagina de Facebook a emisiunii „Duminica poveştilor adevărate”.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Pensia, un drept câștigat

Pensia, un drept câștigat

publicat: Miercuri, 15 Mai 2024

Joi, 16 mai, de la ora 13:00, urmăriți la TVR 1 o ediție ”Oamenii și legea”.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Românul care a contribuit la descoperirea mileniului, în colecţia „Români universali”, la TVR 1

Pe 20 şi 27 mai, Cristian Tabără ni-l prezintă pe profesorul şi cercetătorul Sorin Istrail, coordonatorul echipei care a lucrat la întoc­mi­rea ...