loader
Foto

Cum să-i scoţi din minţi pe cei din jurul tău

Poţi învăţa acest lucru de la un expert, Dr.House, marţi la TVR 2, începând cu ora 23.00, într-un nou episod al celebrului serial.

 

Un star al fotbalului american ajunge la clinica Princeton-Plainsboro după ce sportivul s-a pocnit singur în cap cu casca până a căzut lat. Tânărul nu numai că nu are nicio explicaţie pentru gestul său dar nici măcar nu îşi aminteşte ce a făcut. Echipa medicală descoperă, treptat, o serie de simptome ciudate şi de reacţii inexplicabile la sportivul care este preocupat doar de faptul că trebuie să iasă din spital cât mai repede pentru a participa la următorul meci care este unul cu miză importantă în cariera sa.

House îl scoate din minţi pe Foreman când îl angajează ca asistent personal pe fratele acestuia, Marcus. Fost puşcăriaş. Marcus tocmai a ieşit de la închisoare şi acum caută să-şi facă un rost, în condiţiile în care Foreman, singura sa rudă rămasă în viaţă, nici nu vrea să audă de el. Parcă pentru a-i face în ciudă, House nu doar că îl angajează pe Marcus, dar îl şi tratează, ostentativ, în mod preferenţial în comparaţie cu ceilalţi.

Acasă, Wilson descoperă că House a pus stăpânire completă pe baia şi cada lui, la care chiar a montat o bară de susţinere. Wilson pune piciorul în prag şi încearcă să impună limite clare de împărţire a apartamentului dar, a doua zi, el descoperă în cadă un opossum. Wilcon începe să se gândească la răzbunare.

A doua zi, House nu se sinchiseşte de regulile lui Wilson şi foloseşte din nou baia dar, când se sprijină de bară să iasă din cadă, aceasta se desprinde din perete iar House cade fix in nas.  Wilson este convins că House a adus animalul în cadă, iar House îl acuză pe Wilson că a desprins bara din perete, numai că amândoi se înşală foarte tare. Adevărul este cu totul altul, la care cei doi nu s-ar fi gândit niciodată.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Hunedoara, un judeţ „Cât se poate de... UNESCO”! Duminică, la „Exclusiv în România”, pe TVR 1

De la străvechea Ulpia Traiana Sarmizegetusa la recent restaurata Cetate a Devei, cu cântec şi bucate delicioase – am însoţit echipa lui Cristi ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor | VIDEO

Ediţiile speciale au putut fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur ...

„Dăruiește Românie!

Carmen Târnoveanu și invitații săi au celebrat peste 40 de ani de eleganță, discreție și profesionalism, care se înscriu în activitatea artistică ...