loader
Foto

CSI: Crime şi investigaţii, sezonul XI, episodul 18

Miercuri, 24 iulie, ora 23.00, la TVR 1

 

TVR 1 a reluat, din 1 iulie, difuzarea serialului poliţist CSI: Crime şi investigaţii, cu un nou sezon în premieră. Cele 22 de episoade ale sezonului XI pot fi urmărite de fanii serialului în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 23.00.

Episodul 18

O crimă, o sinucidere, o moarte cauzată de un accident şi o moarte naturală au loc în acelaşi timp, astfel că detectivii CSI au din nou de lucru. Decesele se dovedesc a avea, însă, cauze diferite faţă de ce părea la început.

Un împătimit al jocurilor video este găsit mort, în urma unui aparent accident, însă  echipa CSI află că fusese ucis de o fostă iubită geloasă. Un bărbat părea că fusese victima unei tâlhării încheiate tragic, dar ancheta demonstrează că acesta îşi înscenase moartea, pentru ca soţia sa să beneficieze de banii de asigurare; omul fusese dependent de jocurile de noroc, furase bani de la prieteni, iar soţia sa nu mai voia să audă de el. Ruşinat, bărbatul a decis să-şi pună capăt zilelor.

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

publicat: Marţi, 30 Aprilie 2024

În Săptămâna Patimilor, la „Investiţi în România!”, am ales o temă deosebită: turismul religios, pelerinaj pentru suflet. Emisiunea se difuzează ...

Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.