loader
Foto

Craiova a învins Rapidul, în Giulești, și luptă pentru locul secund în Superligă!

Echipa Universitatea Craiova a învins luni, în deplasare, scor 2-1, gruparea Rapid București, în ultimul meci al etapei a șaptea din play-off-ul Superligii.

 

Craiovenii au început meciul din Giulești ratând prin Mekvabishvili în primul minut și prin Markovic, în minutul 6. Ermal Krasniqi a semnat replica Rapidului, șutând pe lângă poartă în minutul 12, iar cei care au deschis scorul au fost oaspeții. Alexandru Crețu a centrat și Andrei Ivan a înscris cu o lovitură de cap, în minutul 30. După pauză, Rapid a avut o mare ocazie în minutul 72, când Alexandru Crețu a scos de pe linia porții , însă giuleștenii au reușit să egaleze în minutul 77, prin Burmaz. Danciu a ratat în minutul 88, însă Alexandru Crețu a reușit să înscrie în minutul 90+8, cu o lovitură de cap din centrarea lui Mitriță, și partida s-a încheiat cu victoria oltenilor, 2-1.

În clasament, Craiova este pe locul 4, cu 35 de puncte, la egalitate cu Farul, echipa de pe locul 3. Rapid ocupă poziția a cincea, cu 30 de puncte.

RAPID: G. Ungureanu – Braun (Borza 46), Săpunaru, P. Iacob, Onea – Oaidă (Burmaz 58), Kait (Hasani 71) – Funsho Bamgboye (Petrila 46), Papeau (Emmers 66), E. Krasniqi – A. Rrahmani. ANTRENOR: Bogdan Lobonț.

UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Căpățână, Zajkov, Raul Silva, Bancu – Al. Crețu, Mekvabishvili – Baiaram (M. Danciu 56) , Houri (Mateiu 74), A. Ivan (Al. Mitriță 74) – J. Markovic. ANTRENOR: Constantin Gâlcă.

Cartonașe galbene: A: Rrahmani 19, Săpunaru 87, P. Iacob 90+3 / Zajkov 25, A. Crețu 90+8

Arbitri: Ovidiu Hațegan – Mircea Grigoriu, Ovidiu Artene – Iulian Dima

Arbitri VAR: Szabolcs Kovacs – Doru Lucaciu

Observator: Andrei Ioniță

 

Sursă: Agerpres

FILM.TVR.RO

Logo

 
Pensia, un drept câștigat

Pensia, un drept câștigat

publicat: Miercuri, 15 Mai 2024

Joi, 16 mai, de la ora 13:00, urmăriți la TVR 1 o ediție ”Oamenii și legea”.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Românul care a contribuit la descoperirea mileniului, în colecţia „Români universali”, la TVR 1

Pe 20 şi 27 mai, Cristian Tabără ni-l prezintă pe profesorul şi cercetătorul Sorin Istrail, coordonatorul echipei care a lucrat la întoc­mi­rea ...