loader
Foto

Concertul emoționant „Ave Maria”, susținut de Corul Madrigal, difuzat în 28 septembrie, la TVR Cultural

Joi, 28 septembrie, de la ora 16.00, TVR Cultural le-a adus telespectatorilor concertul susținut de Corul „Madrigal” la Constanța, în zilele de 15 și 16 august, intitulat „Ave Maria”.

 

Dirijorul principal al Corului „Madrigal”, Anna Ungureanu, a selectat un repertoriu care a îmbrăcat sonor acest moment atât de important pentru spiritualitatea românească – Adormirea Maicii Domnului.

Din distribuția spectacolului a făcut parte și actorul Marius Manole, care a completat armonios programul „Ave Maria”, prin interpretarea unei colecții emoționante de psalmi.

Evenimentul a fost întregit de vocile copiilor din corurile „Cantus Mundi” din Constanța, precum și de o scenografie spectaculoasă și un design de lumini ce au pus în valoare celebra faleză a Cazinoului constănțean.

Regia spectacolului „Ave Maria” a fost semnată de Emil Pantelimon, iar conducerea muzicală i-a apartinut Annei Ungureanu. Design-ul de lumini a fost coordonat de Alin Popa, video mapping-ul - de Dorin Popovici, iar sunetul, de Gabriel Scîrlet.

Producător TVR: Valentina Băinţan


Sursă foto: Captură video YouTube Corul Madrigal

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...

Pe „Drumul lui Leșe

Emisiunea „Drumul lui Leșe" a adus sâmbătă, 4 mai, pe TVR 3 de la ora 21.00, o nouă ediție în care Grigore Leşe a susținut un dialog de împăcare ...