loader
Foto

Charlie Ottley a deschis noul sezon "Exclusiv în România", la TVR 1 | VIDEO

Din 20 septembrie,  de la ora 17.00, la  #TVR1 , TVR1 HD și online pe TVR+, Cristi Tabără şi echipa ”Exclusiv în România” ne propun să descoperim noi locuri mai puţin ştiute din ţara noastră.

 

Primul episod al noului sezon “Exclusiv în România” l-a avut ca invitat pe Charlie Ottley, producător tv, scriitor și globetrotter, cunoscut la nivel planetar pentru serialelele sale de călătorie, difuzate de cele mai prestigioase canale internaționale de televiziune.

Stabilit de 10 ani în România, Charlie Ottley a devenit un promotor asiduu și extrem de eficient al țarii noastre, aducând beneficii substanțiale de imagine turismului românesc.

Serialele Wild Carpathia sau Flavors of Romania, difuzate în întreaga Europa, în Orientul Mijlociu și în America de Nord, au demonstrat lumii și Romaniei că o alta abordare a bogătiilor materiale și imateriale ale acestui pământ poate eficientiza turismul românesc, pe masura potențialului existent.

România poate fi noul paradis turistic mondial, crede Ottley.

Mai nou, vedeta britanică și-a cumpărat o ferma la Șirnea în județul Brasov, pe care intenționează să o transforme în casă de oaspeți.

Charlie a dezvăluit, în premieră, la “Exclusiv în România” de ce s-a îndrăgostit de România și cine este iubirea vieții lui.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...