loader
Foto

Câştigă invitaţii la evenimentul de lansare a filmului Lincoln în România!

Proiectul „Prietenii TVR2 văd primii cele mai bune filme” continuă!

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Urmăreşte pagina de Facebook TVR2 în perioada 18 - 27 ianuarie şi ai şansa să câştigi invitaţii duble la lansarea filmului Lincoln, eveniment organizat de TVR2 şi Odeon, cu sprijinul Cinema City.

Nu rata întâlnirea cu cel de-al şaisprezecelea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, într-o nouă capodoperă ce poartă semnătura lui Steven Spielberg şi având o distribuţie de excepţie: Sally Field, Daniel Day-Lewis, Tommy Lee Jones. Bazat pe romanul biografic a lui Doris Kearns Goodwin "Rivalii: Geniul politic a lui Abraham Lincoln", filmul se concentrează în special pe ultimele luni de viaţă ale lui Lincoln.  Spielberg doreşte să-l surprindă pe Lincoln ca om al deciziilor ce au dus la scrierea istoriei, dar şi să reliefeze abilităţile sale politice incontestabile, tactul desăvârşit şi circumstanţele politice care l-au făcut să străbată cu succes o perioadă greu încercată. Recent premiat cu un Glob de Aur pentru cel mai bun actor în rol principal, pelicula lui Speelberg are şi cele mai multe nominalizări la Premiile Oscar din acest an.

Aşadar, intră pe pagina de Facebook TVR2, răspunde corect la întrebări şi poţi vedea împreună cu vedetele TVR filmul Lincoln, pe 28 ianuarie, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti. TVR2 şi Odeon îţi promit o seară de neuitat!

Filmul va fi distribuit în România de Odeon Film, iar în cinematografe poate fi vizionat începând cu 1 februarie.

Regulamentul concursului îl găsiţi aici.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.