loader
Foto

Galerie foto

„Cap Compas”: Jocul de-a vacanța

Nessebar este un fel de frontieră între mare și miezul ținuturilor de dincolo de munți cu o istorie care se poate desluși încă din zorii civilizației. „Cap Compas” ne invită pe acest meleag sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 12.30, la TVR 2.

 

Nessebar este un oraș și stațiune turistică în regiunea Burgas din Bulgaria.

Este simplu de ajuns dintr-un loc în altul și oferă multe facilități pentru petrecerea timpului dincolo de nisipul mării.

(w882) nessebar,

Se pătrunde ușor spre inima orașului și oriunde ai căta frumusețea se îmbină cu lucrările și cu obiceiurile oamenilor.

(w882) nessebar,

Multiculturalismul are rădăcini adânci și se simte până în era contemporană fiind materializat în ospitalitate și comunicare prietenoasă cu toți cei ajunși în acest loc.

(w882) nessebar,

La malurile pontice ale Bulgariei este o lume aparte cu mentalități și obiceiuri care te fac sa te simți acasă. Când vara se termină locul  rămâne pustiu.

(w882) nessebar,

Rămân pacea și cerul, frumusețea și sălbăticia, florile, ierburile, promontoriile peste care rătăcește vântul și cântul părsărilor.

(w882) nessebar,

Orașul peninsular posedă mai mult decât rămășițele unor epoci apuse. Acest hub de la Marea Neagră a schimbat lumea. În sine, orășelul este o așezare de tip meșteșugăresc și comercial.

(w882) nessebar,

Emisiunea „Cap compas” poate fi urmărită și online pe TVR+, în fiecare sâmbătă, de la ora 12:30.

Producător: Elena Dinu

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...