Cântece, amintiri și povești cu invitați speciali, la „Drag de România mea!”

TVR2 | Luni, 02 August 2021
Duminică, 8 august, la TVR 2 și pe TVR+, de la ora 15:00, vă invităm să revedeți o ediție emisiunii „Drag de România mea!” în care au fost invitate Stela Enache şi Sofia Vicoveanca.
Stela Enache si Fuego

71 de ani de viaţă şi 50 de ani de activitate profesională sunt datele care o reprezintă cu succes pe Stela Enache.

În Gala specială de duminică, artista ne încântă cu cele mai frumoase melodii şi ne povesteşte, cu emoţie, despre viaţa şi arta trăite alături de marele compozitor Florin Bogardo.

(w500) Stela Enac

Invitatul special al Stelei Enache este Radu Palaniţă, câştigătorul de anul trecut al unui concurs de talente din România.

(w640) Pop 30 mai

Model al eleganței și al demnității, Sofia Vicoveanca slujește, de 62 de ani, cântecul popular românesc. Artista revine la „Drag de România mea!” pentru a ne prezenta cel mai recent material discografic, dar şi pentru a cânta şi recita alături de Paul Surugiu-Fuego şi Ansamblul Popular Doiniţa din Bucureşti.

(w500) Sofia Vico

Considerat unul dintre cei mai buni tineri ai noii generații de folclor, Mihai Teacă​ se numără printre câştigătorii celebrului concurs al Televiziunii Române „Vedeta Populară".

(w640) Etno 30 ma

Vocea uimitoare a lui Mihai Teacă este acompaniată, adeseori, de clarinet şi de pian. Toate aceste calităţi speciale sunt cadoul perfect pentru sărbătorirea Sofiei Vicoveanca.

(w500) Sofia Vico

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

(w500) Fuego 30 m

Program de difuzare:

TVR 2: duminică, ora 15:00; vineri, ora 22:00

TVR Internațional: luni, ora 01:30; sâmbătă, ora 21:00 (ora României)

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

TVR +
Canalul TVR YouTube