loader
Foto

Campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate, la TVR MOLDOVA

TVR MOLDOVA a început luni, 21 iunie a.c., sub genericul „#EU aleg! Electorala 2021”, seria dezbaterilor electorale dedicate alegerilor parlamentare anticipate, care vor avea lor în Republica Moldova, în data de 11 iulie a.c.  

 

Pe parcursul campaniei, TVR MOLDOVA va difuza ştiri, emisiuni de promovare electorală şi dezbateri. Confruntările electorale vor debuta luni, 21 iunie a.c. şi se vor desfăşura pe parcursul celor trei săptămâni rămase până la alegeri.

Reprezentanţii partidelor înscrise în cursa electorală vor putea fi urmăriţi în două emisiuni zilnice, moderate de Ramona Avramescu, respectiv de Mihai Rădulescu, de luni până vineri, în intervalele orare 19.00 - 20.00 şi 21.00 - 22.00.

(w882)

Consecventă misiunii sale de utilitate publică, TVR MOLDOVA oferă spaţii de exprimare şi de dezbatere tuturor competitorilor electorali. În acest sens, vineri, 18 iunie a.c. echipa TVR MOLDOVA organizează o întâlnire cu reprezentanţii acestora pentru tragererea la sorţi a prezenţelor în emisiuni.

(w882)

Desfăşurarea campaniei electorale la TVR MOLDOVA este gratuită, în acord cu misiunea sa de a asigura accesul publicului la informaţie.

Campania electorală pentru alegerile parlamentare a început pe 11 iunie a.c şi se încheie în data de 9 iulie a.c. Scrutinul va avea loc pe 11 iulie 2021.

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

„Petrecere... cu cântec!”, ediţie specială de Paşti! Nicolae Furdui Iancu aniversează 45 de ani de carieră

Iuliana Tudor ne-a invitat să sărbătorim cele patru decenii şi jumătate de cântec ale vocii Ţării Moţilor împreună cu Mariana Ionescu ...

Concert extraordinar „Drag de România noastră

În prima zi de Paşte, duminică, 5 mai, la TVR 2 ați putut urmări, de la ora 14:40, concertul „Drag de România noastră 2" prezentat de Iuliana ...