loader
Foto

Galerie foto

Bucureştiul – port la Dunăre, repartitoarele de căldură şi somnul pitic

În a patra ediție  Distractis Show - Distilat de comedie, de luni, 25 noiembrie, cei trei analiști politici Hașulete, Hașeganu și Hașmațuchi au dezbătut problemele Capitalei.

 

UPDATE: Ediția din 25 noiembrie este disponibilă pe TVR+

A patra ediţie Distractis ShowDistilat de comedie de la TVR 1 şi TVR+ începe cu o conferinţă de presă la Primăria Municipiului Bucureşti, unde primarul Oprescu prezintă ultimul său proiect: Bucureştiul, port la Dunăre, cu toate avantajele lui - pe străzile Bucureştiului vor apărea, în locul maidanezilor, stârci, pelicani şi raţe cu ciuf, iar turiştii vor fi debarcaţi din vasele de croazieră direct în autobuzele cu etaj, pe autostrada suspendată.

La „Ora de Haş”, cei trei analişti politici naivi Haşulete, Haşeganu, Haşmaţuchi vor dezbate acelaşi subiect arzător: Bucureştiul – port dunărean. Bucureştiul va intra în galeria marilor capitale europene, alături de Viena, Budapesta şi Belgrad şi îşi va schimba porecla din Bicicleşti în Hidrobicicleşti! Metroul va fi înlocuit cu gondole, iar gondolierii vor fredona valsul Valurile Dunării. Din păcate, zgomotul făcut de vapoare va deveni asurzitor, alungând peştii din canale!

Scenata Repartitoarele de căldură proneşte de la spusele unui cunoscut gânditor român, conform cărora iarna nu e ca vara. Cei care stau la bloc au descoperit că nici facturile de iarnă nu-s ca facturile de vară. Ca să nu mai deschidă deloc caloriferele în timpul iernii, o asociaţie de proprietari a hotărât să petreacă orele de seară în comun. La Distractis Show – Distilat de comedie, urmăriţi sedinţa de constituire a „serilor tematice de întrajutorare”.

Trupa Rezident Ex!, formată din Ovidiu Ioncu, Georgiana Dodan, Octavian Iepan şi Matthias Lange, vine cu o propunere interesantă la Distilat de Muzică, iar Radu Isac este invitat la Hai Stand-Up, Stand-Up.

Despre somnul pitic, coşmarul piscicultorilor, aflăm la rubrica La trântă cu enigmele. Martorii coşmarului sunt: patronul heleşteului şi îngrijitorul peştilor, o ecologistă, o pescăriţă sportivă, precum şi braconierul de serviciu.

Distractis Show a revenit la TVR 1 şi pe tvrplus.ro cu noul serial – Distilat de comedie, care combină umorul inteligent de replici cu umorul de situaţie şi cu parodiile muzicale scurte. Membrii grupului Distractis exploatează, în cheie comică, zăcămintele cotidiene de umor pentru a ajunge la temele majore ale prostiei universale.

Cristi Greţcu este moderatorul noului show, iar acţiunea se petrece, de cele mai multe ori, într-o pivniţă. Fiecare ediţie cuprinde monologul moderatorului, comentat de specialiştii Haşmaţuchi, Haşeganu şi Haşureanu, o scenată de ficţiune – Întâmplări de zi cu zi sau noapte cu noapte, tratate într-o cheie fictivă, dar şi prezenţa unui invitat muzical. Un alt invitat, ales din underground-ul de club al umorului (nu membru Distractis) susţine, tot la fiecare ediţie, un moment de stand-up comedy la rubrica Hai stand-up, stand-up!. Iar dosarul emisiunii La trântă cu enigmele rezolvă în cheie comică o întâmplare enigmatică şi misterioasă printr-un minidocumentar cu reconstituiri şi testimonial.

În fiecare luni seară, de la ora 21.00, telespectatorii TVR pot urmări Distractis ShowDistilat de comedie, emisiune realizată de Casa de Producţie TVR.

 

Despre Grupul Distractis

Foştii „Divertişi” au revenit în 2011 la TVR, după 11 ani: ei au mai putut fi urmăriţi la Televiziunea Română în perioadele 1990-1993 şi1998-2000. Din echipa Distractis fac parte Ioan Gyuri Pascu, Cristi Greţcu, Doru Antonesi, Doru Pârcălabu, Cătălin Mireuţă, Florin Constantin, Silviu Petcu, Valentin Gora, Dan Rădulescu, Simona Stoicescu, Ella Prodan, Ilona Brezoianu şi Eduard Cârlan.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Abordarea modernă a sarcinii

Abordarea modernă a sarcinii

publicat: Luni, 13 Mai 2024

În ediția de luni, 13 mai, a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” aflați despre pregătirea sarcinii, etapele-cheie în monitorizarea ...

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Actorul Pavel Bartoș, la „Interviurile TVR Cultural”: E bine să ai emoții, asta te face uman, nu ești robot

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 22.30, la „Interviurile TVR Cultural”, jurnalista Ioana Pavel îl are ca invitat pe actorul Pavel Bartoș.