Serialul "Bibliotecarii: Misterul din spatele cărţilor" readuce aventura la TVR 1

TVR.RO | Luni, 13 Septembrie 2021
Considerat unul dintre cele mai de succes seriale de aventuri, "Bibliotecarii: Misterul din spatele cărţilor" ( The Librarians – SUA, 2016-2017) revine la TVR1, din 13 septembrie, cu sezonul 3.

TVR1 propune un nou sezon al serialului "Bibliotecarii: Misterul din spatele cărţilor" (The Librarians– SUA, 2016-2017). Din 13 septembrie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la oră 13.00, urmăriţi peripețiile unei echipe fantastice care protejează comorile mistice ale lumii de forțele malefice răzbunătoare.

(w640)

Din distribuție face parte actorul Noah Wyle (Falling Skies, Spitalul de urgentă), pe care îl veți recunoaște și din rolul său în trilogia "The Librarian", alături de Rebecca Romijn, în rolul lui Eve Baird, fost agent anti-terorism care își antrenează colegii și veghează la siguranță lor.

(w640)

Lindy Booth, din rolul Cassandrei Cillian, este o tanără matematiciană genială care poate recupera informații din trecut prin intermediul halucinațiilor senzoriale și auditive. John Kim este Ezekiel Jones, un maestru al noilor tehnologii plin de umor, căruia niciun sistem de securitate nu-i pune probleme. Iar Christian Kane, în rolul lui Jacob Stone, este un petrolist din Okhahoma cu un IQ de 190 și cunoștințe vaste de istoria artei. Echipa lucrează sub supravegherea lui Jenkins (Jon Larroquette, actor laureat al Premiului Emmy).

(w640)

Acest grup interesant rezolvă mistere imposibile, luptă cu amenintările supranaturale și recuperează artefacte puternice din întreagă lume. Printre obiectele păstrate în Bibliotecă se află Chivotul Legămantului, Lancea Sfântă, Potirul Sfânt și Excalibur. Doar cineva cu priceperi speciale poate aduna și proteja aceste artefacte și, mai important, se asigură că nu cad în mâini greșite.

(w640)

Timp de mulți ani, Flynn Carsen a fost Bibliotecarul, dar când misiunea a devenit prea complexă pentru un singur om, organizația a angajat o echipă redutabilă care trebuie să facă fată noilor provocări. Împreună, Bibliotecarii se vor lovi de încercări dure și de inamici foarte periculoși, ca temutul Dulaque, liderul nemuritor al Frătiei Șarpelui, sau personaje din lumea cărtilor care prind viată în lumea reală: Prospero, eroul din "Furtuna" lui Shakespeare și profesorul Moriarty, marele dușman al lui Sherlock Holmes.

TVR +
Canalul TVR YouTube