loader
Foto

Beatrice îşi spune povestea la “Preţuieşte Viaţa”

Are 41 de ani şi este o învingătoare. Viaţa ei se împarte între iubirea pentru fiica sa, Carla şi bucuriile pe care le face celor din jurul său.

 

Când iţi dorești ceva cu ardoare, trebuie să te gândești profund, să iţi faci planul și să îl vezi cu ochii minţii. Şi să speri că până la urmă o sa se întâmple. Lui Beatrice i s-a întâmplat.

Mărturisește că în fiecare seară, înainte de culcare se gândea la omul pe care vroia să îl întâlnească, la sufletul său pereche. Se imagina alături de el, fericită,  într-un aeroport, iar mătușa sa dragă venind să îi întâmpine. Și s-a întâmplat exact așa cum visase, la  vârsta de 19 ani l-a întâlnit pe Angelo. Îi era clar că erau sortiţi să fie împreună, se iubeau enorm și a trăit scena din aeroport pe care o construise cu ceva timp în urmă, însă de această dată, în realitate.

Au trecut 19 ani de atunci și Beatrice regretă și acum că nu a continuat povestea din visul său. Și-a dorit să îl aibă lângă ea pe cel ce știa că îi e sortit, însă nu a visat mai departe. Și povestea s-a terminat brusc și tragic. La exact o săptămână după ce s-a născut fiica lor, Carla, Angelo a decedat într-un accident de mașină.

Rămasă singură cu un copil la doar 22 de ani, Beatrice nu s-a recăsătorit și a continuat să se lupte cu viaţa, crescând-o pe Carla frumos și găsind puterea de a îi ajuta pe cei din jurul ei.

(w500) Beatrice Å

În prezent, Beatrice are un magazin numit “La Conașu’ – bunătăţuri de la ţară” în care se găsec produse tradiţionale din Bucovina și merge, de câte ori poate, la un azil de bătrâni aflat în apropiere pentru a le duce merinde și a le ţine companie.

Într-o zi, întrebându-i pe bătrâni ce activitate le-ar plăcea să aibă, a aflat cu surprindere că aceștia vor să meargă la grădina zoologică. Beatrice nu a stat pe gânduri, a închiriat o mașină și i-a dus, făcându-le astfel o mare bucurie.  Ea, mai bine ca oricine, înţelege ce înseamnă să fii singur și cât de important poate fi un cuvânt bun și un gest frumos venit din partea cuiva.

Acum Carla este studentă la Londra, iar ziua în care Beatrice a fost prezentă în studioul “Preţuiește Viaţa” era chiar ziua în care Carla s-a născut, 3 noiembrie. Emoţionată la vederea unei fotografii cu ea și fiica sa, Beatrice i-a mărturisit Andreei Marin că este pentru prima dată când nu își poate îmbrăţișa fiica de ziua ei de naștere, iar Andreea i-a făcut o imensă bucurie, aducând-o pe Carla în braţele mamei sale.

Urmăriţi mai jos povestea impresionantă a lui Beatrice, spusă de ea însăși la “Preţuiește Viaţa” și întâlnirea emoţionantă cu Carla.

FILM.TVR.RO

Logo

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Abordarea modernă a sarcinii

Abordarea modernă a sarcinii

publicat: Vineri, 10 Mai 2024

În ediția de luni, 13 mai, a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” aflați despre pregătirea sarcinii, etapele-cheie în monitorizarea ...

„După 40 de zile”, o dramă românească despre dragoste și drama unei prietenii, la TVR Cultural și TVR 2

Drama românească „După 40 de zile”, o poveste despre iubire și drama unei prietenii, regizată de Andrei Gruzsniczki în 2021, va fi difuzată la ...