loader
Foto

Galerie foto

„Arbitraj” cu Laetitia Casta şi Richard Gere, duminică la TVR 1 și TVR HD

Filmul „Arbitraj” cu Susan Sarandon, Laetitia Casta şi Richard Gere este programat duminică, 14 februarie, de la ora 21:10, la TVR1 şi TVR HD.

 

Filmul american „Arbitraj” a fost regizat în 2012 de Nicholas Jarecki. Distribuţia acestui thriller include nume precum Richard Gere, Susan Sarandon, Laetitia Casta şi Tim Roth.

Robert Miller, unul dintre magnaţii finanţelor americane, cu o carieră şi o viaţă de familie desăvârşite, pare să se bucure de o existenţă perfectă. El se pregăteşte însă să-şi vândă imperiul financiar, înainte de a se descoperi amploarea fraudelor ale căror urme sunt identificate de însăşi fiica lui. Iar în plan personal, totul ajunge într-un punct critic atunci când un drum cu maşina într-o escapada cu tânăra sa amantă (o protejată, pictoriţă şi proprietara unei galerii de artă) se transformă într-un coşmar din care bărbatul încearcă să găsească o ieşire.

Pentru rolul din „Arbitraj”, Richard Gere a fost nominalizat la Premiul Globul de Aur. Actorul a câştigat un astfel de trofeu pentru interpretarea din „Chicago” (2002).

În 2015, Richard Gere a fost recompensat la Festivalul Internaţional de Film de la Karlovy Vary cu Premiul Special pentru întreaga carieră.

Diversa filmografie a lui Gere a început la jumătatea anilor 70 şi continuă cu succes şi astăzi, actorul alegând, în ultimele două decenii, şi postura de producător pentru mai multe pelicule.

Richard Gere a jucat în mai multe comedii romantice alături de Julia Roberts – „Frumuşica”, „De bună voie şi nesilită de nimeni”.

Alături de Richard Gere o regăsim în „Arbitraj” pe Susan Sarandon, laureată a unui premiu Oscar (pentru rolul din „Dead man walking”, 1995).

(w882) Arbitraj.

Aici, Susan Sarandon o interpretează pe soţia lui Richard Gere, personaj măcinat de remuşcări şi temeri. Cu maturitate şi eleganţă, Susan Sarandon dă substanţă şi credibilitate posturii de soţie înşelată, conştientă de postura ei prezentă şi viitoare, după un îndelungat mariaj, dar şi posturii de mamă.

Laetitia Casta apare în rolul tinerei artiste din acest triunghi conjugal.

Laetitia Casta a avut, înainte de rolurile din filme, o strălucitoare carieră de fotomodel pentru unele dintre cele mai cunoscute branduri de cosmetică şi lenjerie. A debutat pe marele ecran în filmul "Astérix & Obélix contre César" din 1999, fiind atunci recompensată, ca tânără speranţă a celei de-a şaptea arte, cu un Premiu Bambi.

FILM.TVR.RO

Logo

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...

„Mereu am spus că Dumnezeu e român.” Elisabeta Lipă, un nou „Brilliant” în colecţia TVR INFO

Despre primii paşi în lumea canotajului, despre lecţii de viaţă, succes şi sacrificii, într-o nouă ediţie a emisiunii „Brilliant”, cu Loredana ...