loader
Foto

Galerie foto

Andreea Marin: „Stă în puterea noastră să alegem ce vrem să trăim”

Din octombrie, vedeta realizează şi prezintă show-ul Preţuieşte viaţa , la TVR 1. Trei ore de poveşti de viaţă fascinante, emoţii şi multă muzică.

 

A stat câţiva ani departe de micul ecran, pentru că nu acceptă compromisuri şi emisiuni a căror miză este simpla apariţie la televizor. Revine, însă, din octombrie, la TVR, pentru că are un proiect în care crede, un proiect cu un impact pozitiv asupra oamenilor şi care are şansa să ne faca să simţim din nou mândria de a fi român. Pentru că Preţuieşte viaţa, Andreea Marin îi aduce în lumina reflectoarelor pe cei care au tăria de a alege potecile anevoioase în locul drumului lin, pentru a întinde o mână de ajutor semenilor lor.

Din octombrie, Andreea Marin lansează emisiunea Preţuieşte viaţa la TVR. „Preţuieşte viaţa este îndemnul pe care mi-l adresez mie însămi în fiecare dimineaţă, doza mea de optimism, pe care vreau să o insuflu acum şi românilor care vor deschide televizorul să vadă acest spectacol al vieţii şi al pozitivismului. Nu veţi găsi bârfe, scandaluri, scenarii fanteziste, ci oameni frumoşi, valoroşi şi motive suficiente pentru a simţi că viaţa merită trăită”, este promisiunea cu care Andreea Marin se întoarce în faţa telespectatorilor TVR.

Prin intermediul emisiunii, oameni care au dovedit deja că ştiu să preţuiască viaţa vor afla că gesturile lor nu au trecut neobservate şi vor fi recompensaţi pentru meritele lor. Poveştile lor stau mărturie că viaţa merită trăită, iubită, preţuită.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

Baletul „Frumoasa adormită”, combinația perfectă între basm și inovație artistică, în 23 aprilie, la TVR Cultural

Marți, 23 aprilie, de la ora 22.02, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească spectacolul ce reinterpretează celebrul balet ...