loader
Foto

Alin Moldoveanu, medaliatul cu aur la JO 2012, pentru TVR

„Eu sper ca această medalie de aur să nu îmi schimbe viaţa şi să rămân tot eu în continuare!”

 

„Am muncit pentru această medalie şi tot timpul m-am gândit că vreau să o obţin”, a declarat Alin Moldoveanu, cel care a adus primul aur olimpic pentru România la JO 2012, reporterilor TVR. Alin Moldoveanu a câştigat luni medalia de aur în concursul de tir din cadrul Olimpiadei de la Londra.

De atunci au fost puţine ore somn pentru românul momentului în lume. Televiziunea Română   l-a descoperit pe Alin Moldoveanu în viaţa de zi cu zi: modest, imperturbabil, cu mult bun simţ. Cu telefonul lipit de ureche sau invitat în diferite studiouri… aşa trăieşte proaspătul campion olimpic român. „Nici nu ştiu cu cine vorbesc la telefon, răspund şi el sună în continuare în aşteptare”, povesteşte Moldoveanu pentru TVR.

La 29 de ani, campionul olimpic Alin Moldoveanu este student la drept şi absolvent de psihologie… sau, pe scurt, un om care nu se enervează. Alin a vizitat redacţia Sport a Televiziunii Române de la Olimpiadă. Primul contact a fost cu poza sa de pe uşă. Apoi, a văzut pentru prima dată imaginile de la finalul concursului. Bulversat de atenţia care i se acordă, Alin rămâne la Londra până la finalul competiţiei, dar deja s-a întors la antrenamente.

„Mă întreabă lumea care este modelul pentru un tirist. Alin e echilibrat şi stabil”, a declarat Sorin Babii, antrenorul lui Alin, campion olimpic şi multiplu campion mondial şi european.

Performanţele sportivilor români, dar şi restul competiţiilor de la Jocurile Olimpice de la Londra pot fi urmărite în direct pe TVR 1, TVR 2, TVR 3 şi TVR HD, dar şi pe jo2012.tvr.ro, site-ul românesc oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra.

*** TVR este principala televiziune care transmite Jocurile Olimpice de la Londra *** TVR este locul unde putem vedea toţi sportivii români în competiţie *** TVR este singura televiziune care a susţinut România la Jocurile Olimpice, de-a lungul timpului.

Jocurile Olimpice se văd la TVR

În mod tradiţional, Televiziunea Română oferă cele mai importante competiţii sportive pentru români. TVR a început difuzarea Jocurilor Olimpice în 1964, cu ediţia desfăşurată la Tokio.

Anul acesta, TVR transmite, pe posturile TVR 1, TVR 2 şi TVR 3, un număr record de ore – aproximativ 400, cărora li se vor adăuga cele aproape 300 de ore de Jocuri Olimpice difuzate la calitate înaltă, pe TVR HD (transmisiuni live, simultan cu celelalte canale sau înregistrări), precum şi rezumate, studiouri şi Buletine Olimpice. Toate competiţiile din cadrul JO 2012 la care iau parte sportivi români se văd la TVR.

Anul acesta, TVR a lansat site-ul românesc oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra, www.jo2012.tvr.ro, unde românii pot urmări live competiţiile şi unde pot rămâne conectaţi non-stop la atmosfera Olimpiadei. Imaginile de arhivă cu sportivii români participanţi la Jocurile Olimpice pot fi văzute online în exclusivitate pe platforma video a Televiziunii Române – www.tvrplus.ro

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Oamenii și legea: Ce trebuie să știi când dai sau ești dat în judecată

Joi, 9 mai, de la ora 13:00, invitatul Mihaelei Olaru la ”Oamenii și legea”, pe TVR 1, este Ion Dragne, avocat.

Violoncelistul Adrian Naidin, baritonul Lucian Petrean și scriitorul Dan Mircea Cipariu continuă spectacolul pe scena “Dăruiește Românie!”

Carmen Târnoveanu vă așteaptă sâmbătă, 11 mai, de la ora 13:30, la TVR3, la o ediție inedită a emisiunii „Dăruiește Românie!”, alături de ...

Cupluri de poveste, la „Drag de România mea!”

Cupluri de poveste, la „Drag de România mea!”

publicat: Miercuri, 08 Mai 2024

Duminică, 12 mai, de la ora 15:00, la TVR 2 veți putea urmări o ediţie de colecție a emisiunii ”Drag de România mea!”, o confruntare a dragostei, ...